Sayfa 156/1002 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256656 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 1,241 - 1,248 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by bacilis Yazıyı Oku
    Arkadaşlar 5 tane altın alım açtım malum sabah çok zararla açacak sadece ben olan paramı mı kaybedicem, yoksa benden eksi görünen rakamı da yatırmami isterler mi?
    kalan kontratlar eksıyı karsılarsa paran gıder ...zararın parandan coksa kuzu kuzu odersın ustunu
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

2. Teşekkür ederim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    artık değil , sanılanın aksine yarın çok kolay bir gün olmayabilir.
     Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    VOB TAVAN VE ALIŞTA 5100 kont. var.

4. Mümkün değil karşılamaz sabah hemen kapatayım mi peki son ana kadar beklim mi

5.  Alıntı Originally Posted by bacilis Yazıyı Oku
    Mümkün değil karşılamaz sabah hemen kapatayım mi peki son ana kadar beklim mi
    dıyelım kı 5 kontrat var ederı 1000 tl......suan gozuken zarar 2500 poz otomatıkman kapanır....senın kapamana gerek kalmaz zaten telefon gelır....bıldıgım kadarıyla da zarar kalan para senden tahsıl edılır...yanılmıyoe-rsam sozlesmede bu var
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

margen call olmuşsun sen kardeş..
    sıfırladın yani, üstte borçlu da çıkabilirsin..
    aracı kurumunu ara sabah..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

7.  Alıntı Originally Posted by onelle Yazıyı Oku
    Ben tepki göstermiştim... Olan bi şey yok sizin grafikte... Teknik analiz işini bırakın...
     Alıntı Originally Posted by spectrum Yazıyı Oku
    3 ay önce bu grafiği paylaşmıştım.

tepki göstermişlerdi. ralli hazırlığıymış..
    netice şimdiki hali..pehhh

Gördün mü sen uyurken nası %33 ralli yaptırdılar... Yazdın mı kenara rallinin nası olduğunu ? ... CR7...

____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...

Duhul : 2004 ...
    ... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...

8. Döviz fiyatı sadece anlık talebe bağlı değildir, içindeki en önemli değişken teorik fiyatlama ve "fair value" hesabıdır. Bozdurulma ihtimali olan dövizler geçici bir süre fiyatı aşağı yöne çeker, piyasa matematiğini değiştirmez. Piyasa dinamiğini sıcak para ile değiştirebilecek tek etmen kimsenin elinde döviz tutmak istememesidir bir nedenden ötürü; bu vatandaşın elindeki miktar ile değil, her ne kadar tl'nin geçişkenliği azalsa da para piyasalarında, karanlık-verileri yayınlanmayan odalarda, global finansal kuruluşlar ile yatırımcı cetvellerinde belli edilir. Yani, money run olumsuz bir etki yaratsa da tam tersinin teorik etkisi kısıtlı ve geçicidir.

Sayfa 156/1002 İlkİlk ... 56106146154155156157158166206256656 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •