Faiz haram ise dövize endeksli olanı da haram olmayanı da. Allah bana sorar anlık çıkar için yalan söyleyemem faiz haram.
DTH sahipleri zaten eğer samimi ise yıllardır diyor ki enflasyonu düşür TL değer kaybetmesin bizim USD ile işimiz yok.
Faiz haram ise dövize endeksli olanı da haram olmayanı da. Allah bana sorar anlık çıkar için yalan söyleyemem faiz haram.
DTH sahipleri zaten eğer samimi ise yıllardır diyor ki enflasyonu düşür TL değer kaybetmesin bizim USD ile işimiz yok.
Ozan Bingol : Akaryakıtta ÖTV’siz dönem sona erdi. Benzinde 2,52 TL, motorinde 2,05 TL, LPG’de 1,77 TL ÖTV oluşuncaya kadar indirimler pompaya yansımayacak, ÖTV’ye dönüşecek.
Anlaşılan o ki, Devletin “vergi feragati” bitti vatandaşın “vergi fedakarlığı” başlıyor…
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Merkez Bankası, kur korumalı TL mevduat için baz alıncak kur seviyelerini açıkladı. Dolar kurunun seviyesi 12,3480 olarak açıklandı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bu yeni ürünü şu anda hangi bankalar uygulayabiliyor?..
Halkbank kesin ve diğer devlet bankalarıyla görüşülebilinir.
Yer İmleri