Sayfa 322/805 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422 ... SonSon
Arama sonucu : 6440 madde; 2,569 - 2,576 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1. Yeni sistemi niye beğenmiyorsunuz ? Tüm zenginler daha çok kazanacak .Yoksa siz zengin değilmisiniz ? Bankacı enflasyonun 25-30 olduğu yrde 14-15 den para toplayacak ,Sanayici de daha uygundan kredi kullanacak ,Enflasyon zaten 30 civarında bu oranda kar yapması oldukça doğal sayılacak .Döviz ve Altın zaten bu vurkaçlardan (özellikle gelişmeleri önceden gaipde haberdar olanlar) nasiplenecek.En bilenler zaten zik zaklarla katmerli götürecek .Onlar yeteri kadar palazlanınca seninde ölmeden köleliğe devam edebilmen vede kurulu düzenin bozulmadan devam edebilmesi için ucundan koklatıyormuş gibi davranacak ,daha ne istiyorsun ki?Sen değilmisin ki Ekim başı 8,50 olan Dolar 18 den 12-13 lere düştü diye halay çeken ,enflasyonun 30 olduğu yerde 14-15 den birikimlerini bunlara al kullan (şişmiş dolar dahada şişerse kendi cebinden oluşturduğun hazineden payıma düşeni verecekler havucuna kanarak ) diye veren ,önceden kazancımla şunu şu kadar alıyordum ,şimdi zamlı kazancımla ancak bu kadar alıyorumu hesaplayamıyorsak !... daha nediyebilirim ki .Tüm ortaklara şimdide sağlıklı mutlu yeni bir yıl dilerim .Bir süre şalteri indireceğim o yüzden erkenyazdım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
    Yeniden degerleme sihirli kelime....sabır, sabır sabır....

3.  Alıntı Originally Posted by ATAKAN-BJK Yazıyı Oku
    üstadım artık borsamız dipten almadığımız birçok kaad da hatırı sayılır bir para kazanmamıza olanak vermiyor.....

mesela 13 lerde tekfen dip ve çok ucuzdu .thy 13 lerde gene çok ucuzdu ..şişe 7 lerde çok ucuzdu..tav 22 lerde çok ucuzdu..ve bunun gibi birçok örneği var bu hisselerin...

gelelim tekfenin son haline 39,92 lardan 19,80 lere kadar hızlı bir düşüşle gene geldik dip seviyelere yakın yerlere...

zirvesi 39.92 idi daha geçen hafta.....

bugün zirve / 2 si 19.90 ların da altında 19.80 kapanış yaptı...

borsa istediği kadar düşsün endeks erisin....

ben tekfende zirve /2 fiyatının da altını gördüysem kafa göz dalmaya çalışırım elimdeki imkan dahilinde.....

19.90 altında benim için her yer tekfen olur portföyde....

istiyolarsa 19.80 nin de altına indirsinler ileri günlerde 18 ler 17 ler bilem olsa... ben zirve/2 nin altında aldıklarımı bilirim...çanakla geri sahibine ulaştırırım....

13,70 altında bir yıl topladık bu tekoyu sabırla bekledik çanak ve üstünde birşeyler yapmaya çalıştık.....

haftaya heralde endeks hisseler anca normal döngüsüne dönebilir diye düşünüyorum.....

yeri geldi bir yıl zararda taşıdık tekoyu.. şimdi iki üç hafta mı sabredemiyeceğiz...
    Ortak seninde ayarlar bozuldu😀
    39.92 değil 29.92 den döndü 😀😀😀

4.  Alıntı Originally Posted by byrm Yazıyı Oku
    Ortak seninde ayarlar bozuldu��
    39.92 değil 29.92 den döndü ������
    Sesini çıkarma kardeş. O zaman 14,5 demek zorunda kalacak. Haa oralar gelisre kredici Cemal aga bize de kredi musluklarını açarsa 10 bin lot alırı 5 sene sora da emekli oluruz.
    YTD

5. Benim de şöyle bir tespitim var; çok hızlı çıkış ve düşüş olan haftalarda üç gün sağlam hareket yapar (düşer veya çıkar) perşembe de aynı hareketi yaptıktan sonra öğleden sonrasın da dipten veya tavandan döner ve gün içi en üst ya da en dipten kapar (one day reversal)
    Buradan hareketle yarın öğleden sonra 17,82 ve 1720 civarı endeksten dönüp en yüksekte kapatabilir mi yine, tabi bu olayı destekleyici haberler gelir genel olarak.
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Tamamen senaryodur..

6.  Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Yeniden degerleme sihirli kelime....sabır, sabır sabır....
    Biyerlerden haber mi aldın ortak 😂

7.  Alıntı Originally Posted by byrm Yazıyı Oku
    Ortak seninde ayarlar bozuldu��
    39.92 değil 29.92 den döndü ������
    yahu sorma bayram üstadım bu hisseler bize kafayı yedirtti iyice.

vallahi benim takıntım tav tekfen thy şişe bunlar arasında çok fazla portföyde uğraşınca....

benim kafa tavın rakamlarında takılı kalmış rakamlar iyice birbirine girdi....

tencereyi tavayı birbirine karıştırmışım.

8.  Alıntı Originally Posted by şehzade17 Yazıyı Oku
    Biyerlerden haber mi aldın ortak 😂
    Gecin hayal kurmayi yoksa 28 subat aksami hepiniz sirketi basalim mi dersiniz

Sayfa 322/805 İlkİlk ... 222272312320321322323324332372422 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •