Sayfa 111/330 İlkİlk ... 1161101109110111112113121161211 ... SonSon
Arama sonucu : 2636 madde; 881 - 888 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-5

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Vefam oyle dusunme soyle diyelim
    Dusurebilecekleri en fazla ne kadar
    Kaldi surada en fazla yuzde 10 lari
    Ytd
    Sonra bahceci oksurse bize gunes dogar
    Üstadım artakalan paralarla ortalamayı düşürüyorum fakat ister istemez canımı sıkmaya başladı

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ac ustadim
    Ucretsiz uygulamasi var
    Viop vs hepsi canli
    Web vakıfbank ın forex ini kullanıyor musun? Ücretli mi? Ben hesap açmadım da kullanmadım da. Şunun için soruyorum. Piyasalar kapalı iken dolar alıp satmak mümkün oluyor. P.tesi gecesi olduğu gibi. Tabi biz böyle bir durumla karşılaşacağımızı rüyamızda görsek inanmazdık. Ama oldu. Forex e hesap açalım bir kenarda dursun diyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Kurda dip 5,79'dur.
    5,80 idealdir.
    Finans öyle bir şey olabilir mi? Rüyada gördüğünü tahmin ediyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Ne kadar aşağı basacaklarsa bassınlar, oradan sterlin alıp yatacağım.
    Finans portföyümde olan bazı yabancı fonlar ile bugün vedalaştım. Çünkü an itibari ile kur güven vermiyor. Oturması lazım. O zamana kadar dövize dayalı fon almayacağım. Yerli değişkenler duruyor. Yalnız talimatların gerçekleşme tarihleri farklı kimisi 28 aralık, kimisi 31 aralık, kimisi de 03 ocak. Şu senin belirttiğin noel tatili ile ilgili sanıyorum. Sorum şu. Verdiğim talimat bugün gerçekleşir ama; para belittiğim tarihlerde hesaba geçer. Doğru mudur?

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Vay arkadas bunlar hala sogan ezdigine gore kimse o hesaba gitmiyor
    Doğru tesbit. Aynı düşünüyorum. Bugün vadesi dolan döviz hesaplarımı %1 gibi oranla orta vade yeniledim.

6.  Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Olabilir. Soganin ustadi sensin. Cok da dusurtmeyebilirler. Fajat secim olacaksa benim dusundugum tek haneye iterler.

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hocam dolar tek haneye düşerse halka fayda mı getirir? Yoksa zarar mı? Buna bakmak lazım. Bence zarar getirir. Peki şimdiye kadar oluşan zamlar geri alınır mı? Bence alınmaz. Hane halkı için ne değişir? Önemli olan bu sorunun cevabı. Ama hiç bir konuda kesin konuşmamak gerekir. Her şey olabilir tabi

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Soganin ben ebesini seveyim...
     Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    12.13 fibo destegini kiriyor sogan. 10.40 civarina gelmez ama o bantin uzerinde kalir. Abv sogan...

Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Modele gore kur cikmali.
     Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Hocam dolar tek haneye düşerse halka fayda mı getirir? Yoksa zarar mı? Buna bakmak lazım. Bence zarar getirir. Peki şimdiye kadar oluşan zamlar geri alınır mı? Bence alınmaz. Hane halkı için ne değişir? Önemli olan bu sorunun cevabı. Ama hiç bir konuda kesin konuşmamak gerekir. Her şey olabilir tabi
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Sayfa 111/330 İlkİlk ... 1161101109110111112113121161211 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •