Alarko holding %8,48 + kapattı. Biz de)) ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alarko holding %8,48 + kapattı. Biz de)) ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En Güçlü İki silah "Sabır" ve "Zaman" dır. Yazdıklarım beni bağlar; Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın.
Yıllardan beri anlatmaya çalıştığımız budur biz yem olduk başkası olmasın istedik Ekim de alın Kasım'da satın sonrasında üzer dedik kimse anlamak istemedi hissenin hulyasina kapıldılar sonuç hüsran maalesef sistem böyle bir sonraki hareket Nisan Mayıs bu zamana kadar oyuncu alark a geçti daha ne diyeyim bilmiyorum kacgundur alark diyorum yüzde 8 yaptı bugün konjonktür e gore hisse
[QUOTE=sahingonul;5708472]o zaman biz neyi bekliyoruz[/QUOTE
Parayla mal taşımayı zamanında bize de tasittilar![]()
Bugünün pastasina bakın algyo ve alark karsilastirin algyo satanlar alark almismi almamismi
Doların düşüşü ile Alarko sivrilmeye başladı ama Algyo tarihinin en iyi bilançosu ile en az 3 dolar görür. Şu an dolar kuru nerede dengelenecek burası önemli. Alark ile Algyo çok farklı kulvarda hisseler. Bende ikisi de var ve ikisinin de yeri ayrı.
O arkadaş yeni olabilir ama Ben hissede yeni değilim 7. senem
Bu soruları bir de bana sorsanıza
1-"Kimse 10 liraydı 25 oldu geçen sene demiyor.Tepe noktasını baz alıyor." diyorsunuz. Peki siz niye geçen senenin en düşük fiyatını baz alıyorsunuz. Geçen sene 10 TL ye 2 ayda 20 TL den düşerek gelmişti halbuki
2- "Hissenin ederi burası değil ama kuvvetli bir atılım olmadan nasıl yükselsin ?" böyle bir soru çok yersiz olmuş. Öncelikle atılımdan ne anlıyorsunuz çözemedim. Kar açısından atılımsa Tarihi kar gelecek elimizdeki tek kurum raporunda beklenti 1,500,000,000 TL en muhafazakar kendi tahminlerimiz 1,000,000,000 TL bu da hisse başı kar olarak 25 TL - 15 TL arası derğişiyor.
Kuvvetli atılımdan kastınız faaliyet alanı ile ilgili aktivite ise naftalinli USD leri bozdurup Moskovada ve Bodrumda mülk edindiler. Geleceğe yönelik potansiyel barındıran atılım değil mi?
Yani yazınızı okuyanda hissenin yükselmesi için hiç bir neden yok anlamını çıkartır. En azından ben öyle anladım. 2020 2021 kar toplamları 1,400,000,000 TL ile 1,900,000,000 TL arasında tahmini bir yere ulaşacak ancak biz yine 25 TL ye geri döndük ve siz bir bakıma bu durumu mazur görüyorsunuz.
Ben kendi adima olumluyum. Hala son çeyrek kur farki kârı var. Alinan otelin değeri alim degerinin cok uzerinde. Temettu veriyor. Kisa vadeli bakmamak lazim.Bu sene turizm iyi olur. TCMB toplantida indirim yapinca dolar böyle yili kapatir diye satmadik malı..nereden bilebilirdik bir gece faiz artirilacagini. Faiz artmasa ne endeks be hisse burada olmazdi. O yüzden kasim masim olayı hikaye. Olan oldu. Lot sayisi onemli. Iyi trade edip donuse lotu artiran erken kar yazar. TL bazli hala kardayiz ama buyuk kârdan olduk bilemeyecegimiz bir karar yuzunden. Nasip
Yer İmleri