Sayfa 128/330 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228 ... SonSon
Arama sonucu : 2636 madde; 1,017 - 1,024 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-5

Dolar düşsede tüketiciye yansıyan fiyatlar düşmez.Sen üreticiye diyorsun ki asgari ücret 4250 (kur 11 tl).Bakın asgari ücret.
    Sen kuru 10'da yapsan 9'da yapsan ki kalıcık sağlamayacak. Üretici maliyetini tüketiciye yansıtır.Bizim enflasyonun ana temel nedeni faiz değil üretici maliyetleridir.

Venezuella modeli diyor o cenahtan olanlar.Yahu arkadaş iyi güzel kuru düşür hatta sabitle.Ama sabit tutup talebi karşılamak için deli gibi tl basıcaksın.Tıpkı venezuella da olduğu gibi neticeleri korkunç bir enflasyona yol açmayacak mı?

Birileri şimdi bir şey ortaya attı yok dolar düşerse borsa düşer.Böyle bir matematik yok.Tam tersine 2000 olan endeksin böyle bir ortamda çok daha iyi getiri sağlması gerekiyor ki ozaman varlıklarını enflasyona yedirmeyesin.

Dün artık ülkenin devlet başkanı çıkıp isyan etti resmen.Kardeşim tamam düşür düşür de bu kadar hızlıda olmaz.Şirketler ve yatırımcıları önünü göremezse piyasa tıkanır.Mal tedariğinde herkes zorlanır.Hammadde ve ara mal bulmakta veya fiyat biçmek imkansızlaşır.Bu piyasaları kripto para piyasası olmamalıydı.Herhangi bir alt token nasıl olurda seni parandan daha stabil hareket edebiliyor yazık değil mi?

Genç kuşak şirketler ve sahipleri belirledikleri kripto para üzerinden ticaretlerini yürütmek isteyebilir.Nasıl önüne geçeceksin.Ceza yazarım.Yasaklarım demekle mi çözülüyor?Bunlar ne zaman neyi çözmüşte şimdi çözecek.

Umarım en kısa zamanda küresel finansal piyasalara tekrardan adapte olabiliriz.
    “Sağlam bir para birimi, zengin bir toplumun olmazsa olmazıdır.”

2.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Myfinans sana finans, Webster e web diye ben hitap ediyorum. kendimce değer verdiğim kişilere böyle kendime has hitap tarzım vardır. Web bu forumda fenomen bir kişiliğe sahiptir. Sizin de ayrı bir yeriniz var. Bu forumda faydalı bilgiler sunan her kişiye sagı duyarım.
    Bilmukabele, aynı duygu ve düşüncelerle bende sizi saygılarımla selamlarım.

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Bilmukabele, aynı duygu ve düşüncelerle bende sizi saygılarımla selamlarım.
    Webster çoğu zaman kafadan atıyor gibi.

4.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Ama kafa çok iyi çalıştığından atsa da tutturuyor.
    O bir halk kahramanı.

Alıntı Originally Posted by sayong Yazıyı Oku
    Dolar düşsede tüketiciye yansıyan fiyatlar düşmez.Sen üreticiye diyorsun ki asgari ücret 4250 (kur 11 tl).Bakın asgari ücret.
    Sen kuru 10'da yapsan 9'da yapsan ki kalıcık sağlamayacak. Üretici maliyetini tüketiciye yansıtır.Bizim enflasyonun ana temel nedeni faiz değil üretici maliyetleridir.

Venezuella modeli diyor o cenahtan olanlar.Yahu arkadaş iyi güzel kuru düşür hatta sabitle.Ama sabit tutup talebi karşılamak için deli gibi tl basıcaksın.Tıpkı venezuella da olduğu gibi neticeleri korkunç bir enflasyona yol açmayacak mı?

Birileri şimdi bir şey ortaya attı yok dolar düşerse borsa düşer.Böyle bir matematik yok.Tam tersine 2000 olan endeksin böyle bir ortamda çok daha iyi getiri sağlması gerekiyor ki ozaman varlıklarını enflasyona yedirmeyesin.

Dün artık ülkenin devlet başkanı çıkıp isyan etti resmen.Kardeşim tamam düşür düşür de bu kadar hızlıda olmaz.Şirketler ve yatırımcıları önünü göremezse piyasa tıkanır.Mal tedariğinde herkes zorlanır.Hammadde ve ara mal bulmakta veya fiyat biçmek imkansızlaşır.Bu piyasaları kripto para piyasası olmamalıydı.Herhangi bir alt token nasıl olurda seni parandan daha stabil hareket edebiliyor yazık değil mi?

Genç kuşak şirketler ve sahipleri belirledikleri kripto para üzerinden ticaretlerini yürütmek isteyebilir.Nasıl önüne geçeceksin.Ceza yazarım.Yasaklarım demekle mi çözülüyor?Bunlar ne zaman neyi çözmüşte şimdi çözecek.

Umarım en kısa zamanda küresel finansal piyasalara tekrardan adapte olabiliriz.
    Aynen oyle ustadim
    Simdi avm den geldik
    Cocuk menu gecen hafta 25 tl idi
    Simdi 36 olmus

Cocuga bir kazak almistik gecen hafta 229 a
    Bu hafta ayni kazak 359 olmus

Soylenecek soz yok

Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Aksini soyledimmi hic?
    Yazdiklarimda teknik temel yoktur
    Jakuzide viski icerken karar veririm dedim defalarca
     Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Ama kafa çok iyi çalıştığından atsa da tutturuyor.
    O bir halk kahramanı.
    Tsklr ustadim
    O sizin dahiliginiz
    Syg

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Aksini soyledimmi hic?
    Yazdiklarimda teknik temel yoktur
    Jakuzide viski icerken karar veririm dedim defalarca

Tsklr ustadim
    O sizin dahiliginiz
    Syg
    Şunu önceden yazsaydın kara çocuk iyiydi. Ben de ağzını arıyordum. Temkinli yaklaşayım artık.

Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Şunu önceden yazsaydın kara çocuk iyiydi. Ben de ağzını arıyordum. Temkinli yaklaşayım artık.
    Aaaa defalarca yazdim
    Yapma boyle
    Beni taniyan jakuzimi bilir
    Kamyon soforu oldugumu bilir
    Ayik gezmedigimi bilir
    Kamer genc hayrani oldugumu bilir
    Nur icinde yatsin

Sayfa 128/330 İlkİlk ... 2878118126127128129130138178228 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız