Sayfa 215/987 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315715 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 1,713 - 1,720 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Alıntı Originally Posted by sezium Yazıyı Oku
    Çok sıkıldım ama neyse son sefer anlatıp gideyim Sayın hkm bir siz beni anladınız sizde tam anlamadınız yada ben sizi anlamıyorum benim dediğim şey şu:
    şimdi diyelim 1 ocak 2022 tarihinde merkez saat 11 de kur açıklayacak düşük mü açıklamaya çalışır yüksek mi: yüksek açıklamaya çalışır desek yok yapmaz çünkü dolarını millet saat 11 kurundan merkeze verir vadeliye geçer bu merkezin zararına olur.
    ozaman düşük açıklar demekki, yok onuda yapmamalı çünkü busefer 3 ay sonra bütün mevduatlara ekstra ödeme yapması gerekir.

Şimdi birde 1 nisan için konuşalım: herkesi mevduata bağladı ozaman hedefi düşük kur açıklamak olmalı, yok kuru düşük yaptımı busefer 1 temmuzda ödeneceklerin başlangıç kuruda düşük olacak demektir, yani sıfır toplamlı oyun...
    Doğru ,haklısınız ,bence de merkezin eli kolu bağlı.

Benim mantık hatalıydı.Merkez saat 11 de kurla oynasa da farketmiyor,her durumda zarardalar.

3. 1. Helikopter Ben Bernanke para dağıtırken aldın paraları bu bi hata
    https://m.youtube.com/watch?v=3ExGuHWdXCE
    2. Soros un masada oturmak o ayrı bişey oldu tabi Ya ne işin var
    3. Quenn e para ziyareti anlamsızdı O esnada acı reçeteyi göğüslüceğdik o chatham house da bizle dalga geçtiler Zate karizma gidince daha gerisi gelmiyo
    Hatalar bunlar olabilir
    Bundan sonra naapılır bilemiyom valla
    Dünyanın 2 kutbu finansal savaşlarını yaparkene
    Bzm mecrayı kullanıyo Onun bunun çocukları
    Naapıcan işte
    Bekliycez

Onları kovalıyamıyonda
    Çok girift bi şekilde yerleşmişler

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    160 milyar USD bireysel DTH in 73 milyari vadesizde. Bu adam kendini vadeye baglamaz. Cogu faiz hassasiyetinden muhtemelen. Geri kalir kabaca 90 milyar USD hedef kitle. ZK karsiligi kabaca 18-20 milyar USD. Hepsini gecirsen.

Oyuna devam, gidiklamaya devam. Bu olmadi yenisi lazim.
    Ha yok sayın tospa o paranın tümü merkeze geçiyor.Artık sizin para dth değil Tl hesap,çakallık orda 90 milyar dolar faizsiz bir şekilde rezervlere ekleniveriyor)))))))))Bankalarda merkez adına bir hesap açılıyor sizin dolar kadar dolar merkez adına yatırılıyor ama bu paranın yüzde 25 i değil hepsi merkezin rezervinde gözüküyor.Biri bu şekilde açıklamış doğru mu bilemem.

O yüzden DTH larda olay hazine ile alakalı değil farkı merkez karşılıyor.Merkez liborsuz faizsiz dolar bulmuş oluyor.Ne güzel di mi))))))))

Ama sorun şu ki siz artık bir Tl mevduat mudisi olmuş oluyorsunuz.Tekrar doları ne zaman kaçtan ve ne kadar makasla alırsınız bilinmez.

Bence geçen hafta merkez bankası ve bankalar anlaştı bu makas da ondan.

8.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Ama sorun şu ki siz artık bir Tl mevduat mudisi olmuş oluyorsunuz.Tekrar doları ne zaman kaçtan ve ne kadar makasla alırsınız bilinmez.
    2 kere yazdim
    Kimse iplemedi.
    Diyelim ki kur 20 oldu.
    Tcmb ALIS kurunu 14 aciklarsa kim ne diyebilecek.
    SATIS kurundan hesap gorulseydi tamamdi ama bilerek alis kuru denmis.
    Cok oynak.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 215/987 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315715 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •