Erdoğan, "Faiz zengini daha zengin fakiri daha fakir yapar. Faiz sebep enflasyon neticedir. Bu çarkı da inşallah bozacak milletimiz asli noktadaki hedeflerine ulaştıracağız"
Erdoğan, "Faiz zengini daha zengin fakiri daha fakir yapar. Faiz sebep enflasyon neticedir. Bu çarkı da inşallah bozacak milletimiz asli noktadaki hedeflerine ulaştıracağız"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
şu anda içilebilecek bir bira 1.20 euro civarında türkiyede.. 50-60 cente bira var avrupada..
avrupalı için bile pahalı hale gelmeye başladı..bu turizm işi nasıl olacak.. kur düştü ama fiyatlar uçtu..
Erdoğan: "Yenikapı'ya sıra sıra dizdikleri araçların daha fazlasını, hem de üç-beş kat daha yüksek fiyatla belediyeye doldurdular.
Erdoğan: "Utanmadan, 'Engelleniyoruz.' yalanıyla beceriksizliklerini örtmeye çalışıyorlar. Şehri yönetemiyorlar ama, maşallah iftira atmayı, yalan söylemeyi çok iyi başarıyorlar."
Erdoğan: "(İBB) Bir hesaba göre 13 bin 500, bir hesaba göre 15 bin kişiyi işten çıkarıp aralarında terör örgütüyle iltisaklıların da bulunduğu 45 bin kişiyi aldılar."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri