Sayfa 497/1002 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597997 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 3,969 - 3,976 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    niye gece satıyorlar ki gündüz satsalardı 10 lu rakamlardan bizde alırdık.
    Buarada muhafazakar yapıda,alt ve orta gelir grubu geneli akp seçmeni olan kesimde bu kur düşüşüyle ilgili çok rahatsızlık var. O kesimin yatırım aracı genellikle altın ve döviz. Bakan nebati'nin bu düşüşten çarpılan küçük yatırımcılar dediği kesim tam da o kesim.
    yahu konuşması vardı ya cuma gecesi.. konuşma sırasında sattılar; bak reis konuşurken dolar nasıl düşüyor desinler diye...

bir ara albayrak da her çıktığında dolar artıyordu; laf oluyordu.. sonra laf olmasın diye her çıktığında satmaya başlamışlardı; şimdi de aynı şeyi rte için yapıyorlar... perşembe saat 2'dekonuşması vardı.. sattılar o sırada da yuklu... bir de işte cuma gecesi programı vardı ahaberde, o sırada düşüyor dedirtmek için sattılar...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

2. Ben şahsen Sayın Bahçeli yi bekliyorum. Tasması dışarı da olan şer ittifakına ve tasmasını tutanlara ferasetli halkımızın bir tokat vurmasının vakti gelmiştir. Ülkeyi iç ve dış politikada 1.5 yıl daha seçim belirsizliği içerisinde tutup, kenarda hazır bekleyen iç ve dış mihraklara istediklerini vermenin hiçbir manası yoktur. Bu şartlar altında milletin vicdanının göstergesi olacak baskın bir erken seçim şart olmuştur. Hodri meydan. Der mi, göreceğiz

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    niye gece satıyorlar ki gündüz satsalardı 10 lu rakamlardan bizde alırdık.
    Buarada muhafazakar yapıda,alt ve orta gelir grubu geneli akp seçmeni olan kesimde bu kur düşüşüyle ilgili çok rahatsızlık var. O kesimin yatırım aracı genellikle altın ve döviz. Bakan nebati'nin bu düşüşten çarpılan küçük yatırımcılar dediği kesim tam da o kesim.
    usd 10-11 arasında tutulmalı..sene sonuna kadar.. sonrası önemli değil..
    bilançolar meselesi

4. Konuşma saatlerini not edin bir yere, o saatlerde bastılar mı 1 lira düşükten alınabiliyor... konuşma bitince 12'ye geri çıkıyor...
    Sonra da 12 'de satmaya başlıyorlar yılı 12altında kapatmak için...

5. Borsa için büyük resimde farkeden hiçbirşey olmaz. Sadece oyuncu değişir, bugünün kral tahtaları yerine döner, bugün ölü taklidi yapanlar dirilir. Ama DOLAR grafiği olası bir erken seçim ve sonucuna göre şekillenir diye düşünmekteyim.

Yani ben olsam kendi belirlediğim tarihte getiririm sandığı. 2023 Haziranına kadar beklemek, şu şartlar altında, hiç mantıklı bir durum değil.

6.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    Konuşma saatlerini not edin bir yere, o saatlerde bastılar mı 1 lira düşükten alınabiliyor... konuşma bitince 12'ye geri çıkıyor...
    Sonra da 12 'de satmaya başlıyorlar yılı 12altında kapatmak için...
    Siz fıba haricinde 10.38 olduğunda cuma günü kaçtan alım veriyordu piyasa baktınızmı.

bir milletvekili maaşı avrupadaki bir asgari ücretten hallice.

bir daire başkanı avrupadaki asgari ücretten az alıyor.
    audentes Fortuna iuvat

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Siz fıba haricinde 10.38 olduğunda cuma günü kaçtan alım veriyordu piyasa baktınızmı.
    piyasaya bakmadım; matrikste 10.57 en düşük gösteriyor... ordan baktım sadece...
    gece bankalar filan marjı daha da açıyor; konuşma gece olunca pek ekmek çıkmıyor... gündüz olursa ne ala...

Sayfa 497/1002 İlkİlk ... 397447487495496497498499507547597997 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •