Otel alimi başlıbaşına kâr....leş fiyata kapattilar yeri. Adil değeri kat kat üzerinde. Ben bedelsiz de bekliyorum bu sene. Bu hissenin oyuncusu olsa kopar. Hem sığ hem ederi var.
Otel alimi başlıbaşına kâr....leş fiyata kapattilar yeri. Adil değeri kat kat üzerinde. Ben bedelsiz de bekliyorum bu sene. Bu hissenin oyuncusu olsa kopar. Hem sığ hem ederi var.
bu hafta bitimine kadar değerleme raporu kapa düşer
Degerlemeler geldi umarım beklenti bitti yapmazlar
Değerleme farklarından 706.400.000 TL kar gelecek ( Büyükçekmece arsası dahil değil, stoklarda tutuluyor )
Yeni alınan Bodrum oteli ve Rusya'daki iş merkezi yasal sınırlar içinde değerlemesi yapıldığından tekrar değerlemesi yapılmamış.
Bu rakamın üzerine kur farkı + faiz geliri + alınan kiralar eklenince 1.000.000.000 üstü kar görebileceğimizi umuyorum.
Bu rakamlar Defter Değeri'ni yaklaşık 15 TL arttırır.
Açıkçası Alarko’nun huyunu bildiğimden yeniden değerlemelere toplamda 400 milyon TL falan yazıyordum. 😅 Bu sefer olumlu yönde şaşırttılar.
Bu arada İnfo’nun Algyo raporunu yazarken şirket ile görüştüğü de belli oldu. Adamlara mal pazarlıyorsunuz bile dendi. Daha önce de Alarko, enerji krizinde krizleri fırsata çevirecek dediklerinde, mal pazarlıyorsunuz denmişti. 🙃Kurumlardan gelen bilgiler bence bu nedenle çok önemli.
....
,,,,,
En Güçlü İki silah "Sabır" ve "Zaman" dır. Yazdıklarım beni bağlar; Kesinlikle yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın.
Yer İmleri