Londra TL piyasası faizleri fırladı deniyordu orada stabilizasyon oldu mu acaba.
Yabancı tatile çıktı dendi ama yine satış devam ediyor gibi.
Londra TL piyasası faizleri fırladı deniyordu orada stabilizasyon oldu mu acaba.
Yabancı tatile çıktı dendi ama yine satış devam ediyor gibi.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
https://www.hisse.net/topluluk/showt...25#post5716025
Değerli dostum nosfecagri
Bunlar sen ben gibi değil ..öyle 2 çizgiyi bak ..RSI bak ..stokastik bak ..50 günlük EMA bak ..takas bak ..tahta bak..temel analiz yap ..pair trade yap ..temel analiz e bak ..euro bazlı bak..jeopolitik bak .. flama bakfalan filan deel yanee...
ben sen olsak böyle başarsaydık 50 defa gelip eski yazılarımızdan alıntı yapardık ..adam yaptı mı ? yohh ..bunlar başka bir evrenden ..
gelecekten gelenler yanee
https://www.hisse.net/topluluk/showt...22#post5691722
![]()
Hayat hoş gerisi boş
Tek analiz,mesaj yazmayana bir de hesap mı vereceğiz.O an itibariyle gördüğüm buydu.
Trafiğe çıkmayan asla kaza yapmaz ve bu onun mükemmel şöför olduğunu göstermez.
Yorum ifade etmeyen hata yapmaz ama ona eleştirme hakkı vermez.
Xtraderx selcuk nekadar kibirli bir adam. Sanki piyasayi yapiyor. En son dolar 9.60 da alanlara son sahibi olacak demisti tuncer sengoze. Endeks 1600 ustu satis firsati demisti. Simdide dolar magdurlari yaratacak demistik biz bunu soylerken aksini soyleyenlere sorusturma acilmis diyor. Herif tepeden dipten sonsuza kadar fibonacci ciziyor iste fibonacciyi goruyorsunuz demi diyor. 9.60 da dolara tepe diyen adamlar 11 lirada dolar magdur yaratti diyor. La oglum yaratsa yaratsa 8 milyar dolarlik magdur yaratir. Geri kalan 252 milyar dolar ne olacak.
İyi de bunun adı flama değil kimatematikçi ABKA
Geometriden de anlamadığını anladık bu gece
https://www.hisse.net/topluluk/showt...74#post5716374
Hayat hoş gerisi boş
yabancı takası dibe doğru gidiyor..
Abi dolar bazli ve tl bazlı alt alta koyup bakınca işin içinden çıkmak kolay değil.
4 senedir kitaplık bir darvas box kutusu içindeyiz dolar bazlı.
Bu 4 senede, ralliler oldu, cokusler oldu, bi dünya şey oldu ama aslında hiç bir şey olmamış. Ne acı değil mi?
Son aylarda ise endeks dolar bazlı çöker iken çok çok yüksek hacimle pozitif kapanış lar var.
Bu kutuyu / tepesi 2.2 dolar dibi 1.28 dolar tam ortaladık. Bassa da bir şey diyemeyiz, alsa da. Yukarı gitse kimsenin dur diyip short edevek hali kalmadı, aşağı gitse de dur ucuz diyip mal alacak bir parasal ortam yok...
Zor bir zaman biraz izlemeyi düşünüyorum. Çok boga idim, yan kağıtlara geçtim şimdi, orada hala beklentim var ama x30 olarak tahvil, döviz, borsa üçlüsünde yanlış bir şeyler var malesef. Birinden biri yalan söylüyor. Eger tahvil düşer ise borsa uçar. Ama tahvil böyle iken net boga olmak riskli.
Iste sen bu analizi yapama diye de herifler artık hareketi önceden yapmaya başladı. Manipulasyonda son nokta. 1.1x lere kadar dolar bazlı endeks sattılar- ertesi gün gördük ki aslında 1.1x zannettiğimiz seviye 1.7x imiş. Bu ne şimdi...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri