Buraya ara sıra sokaktan yazan bir maacit arkadaşımız vardı. Bu arkadaşı hafife alıp, satır aralarını anlayamayanlar üzüldüler. Kendisi çok değerli bir Bür- ok- rattır.
Buraya ara sıra sokaktan yazan bir maacit arkadaşımız vardı. Bu arkadaşı hafife alıp, satır aralarını anlayamayanlar üzüldüler. Kendisi çok değerli bir Bür- ok- rattır.
Ahanda iyi insan lafının üzerine gelirmiş. reis , tv. de konuşuyor. Sağ olsun yine milletini kurtarıyor.
sbn. medwıng , nerde kaldın , mesajlarını yapıştırmakta geciktiniz. Millet bir ses bekliyor. Kurtulmak istiyoruz...
"vade dönüşü kur getirisi, mevduat getirisinin üstünde olursa %20mevduat faizi getirisi eşleniği miktarında kur korumasi saglanacaktır"
İtirazı olan? Nass var nas, 20yi buldun begenmiyorsun, bunadın herhalde..bu arada gözlerime bak, herseyi yapıyorum ama ate$ çıkaramıyorum
20%+ kesmiyor gibi... Saydırmaya devam
Erdoğan: Üretim, istihdam, ihracat tarafında işler yolunda gidiyor
Erdoğan: Bu süreçte önümüze sıkıntılar da çıkıyor, döviz kurundaki dalgalanma ve fiyatlardaki fahiş artış, aldığımız tedbirlerle dalgalanmayı önemli ölçüde kontrol altına aldık
Erdoğan: Yılbaşından itibaren kurun bu hafta başındaki gibi makul bir seviyede istikrar kazanacağına inanıyoruz
Erdoğan: Şu ikiliyi unutmayacağız, güven ve istikrar
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan: Kur üzerinden ülkenin ve milletin felaketi pahasına haksız kazanç sağlama niyetinde olanlar bunun bedelini ödemek mecburiyetinde kaldı
Erdoğan: Vatandaşlarımızdan açıkladığımız pakete uygun şekilde tasarruflarını kendi paramızda tutmalarını, tüm işlerini kendi paramızla yürütmelerini istiyorum ve tavsiye ediyorum
Erdoğan: Faizlerin düşük, kurun istikrarlı ve yatırımların arttığı bir ortam inşa ediyoruz
Erdoğan: Amacımız hem iş insanlarını hem de vatandaşları 1 ay, 6 ay, 1 yıl, 3 yıl sonrasını görebilecekleri güven ve istikrar iklimine kavuşturmaktır
Erdoğan: Döviz kurunu yatay seyre geçirme ve altını sisteme kazandırma sürecini ne kadar hızlı yürütürsek, enflasyonu ve fahiş fiyat artışlarını kontrol altına alma mücadelemizde elimiz o derece kuvvetli olur
Erdoğan: Kurda yurt içi talepten kaynaklanan oynaklığı azaltacak tedbirler aldık
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri