Sayfa 393/987 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493893 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 3,137 - 3,144 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Alıntı Originally Posted by ALİBEYOĞLU Yazıyı Oku
    Cuma gunu noel agacına asmak uzere biraz daha alacam o zaman iş-ykb- serbest piyasa tuccarları. Arasındaki fiyat karsılastırmasını paylasırım 2borcum olsun...ama fızıkı yer değiştirme suresınde bile oranlar degısebılıyor...ytd
    Bugun 2 farklı hastanede dr kontrollerim vardı aynı zamabda pcr testi verdim...noel agacına asmak uzere bi destede dolar alnak için cadde uzeribde iş ve ykb ye ugradım...soz vermiştik aslında karlıda cıktık .....✋Saat 13:38 resmi kur 13:32 ilbank 13.46 ykb 13.50 bufeci 13.55 ama aksama duser abi dedi..,13.46!dan kaptık...gısedeki kuzın gozlerine bakamadım zira hastaydık gozumuz dunyayı gormuyordu...ama rujun üzerine simit susamı yapısmıs sivilce gb duruyordu karızması çizilmiş dıye içimden gecirdim...kapudan cıkınca hulya geldi aklıma....kan testi için kahvaltı yapmamıstım acıktım simit ve kasar olsa ne guzel olurdu aradım bulamadım...caresızce adana yedim...yeni yıla nasıl gırersen tum yıl oyle gecer derler ya bakalım coronayla mı yoksa dolaresle mi gırcez...saat21:45 de d*****n kuyrugu kopacak...ytd

2. Aklıma geldi yazayım Didim ,

Dönerin içine domates ve yeşillik konulması tam bir hiyarlik alametidir .Döner in içine tatlı soğan , biber ve /veya kornişon turşu belki pattis kızartması konulabilir veya sade yenir .

Bu ve dışındaki döner satma ve alıp yeme faaliyetleri KHK veya meclis karari ile yasaklanilmali hatta yeşillik ve domates le döner satan hiyarlara ömür boyu döner den uzaklaştırma cezası verilmesini arz ve talep ederim.

3.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    enflasyon yüksek olsun ama faiz düşük kalsın dolar 3,60 a geri düşsün ama kredi patlasın büyüme olsun ama cari açık kapansın cari fazla olsun ama ithalat patlasın
    işte 2022 den beklentilerim bunlar noel babaya arz ederim
    faiz neden enflasyon sonuç buna inandığın sürece tüm beklentilerin gerçekleşecek

4.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Aklıma geldi yazayım Didim ,

Dönerin içine domates ve yeşillik konulması tam bir hiyarlik alametidir .Döner in içine tatlı soğan , biber ve /veya kornişon turşu belki pattis kızartması konulabilir veya sade yenir .

Bu ve dışındaki döner satma ve alıp yeme faaliyetleri KHK veya meclis karari ile yasaklanilmali hatta yeşillik ve domates le döner satan hiyarlara ömür boyu döner den uzaklaştırma cezası verilmesini arz ve talep ederim.
    Önemli not porsiyon dönerin yanına alınacak salata vb den söz etmiyorum lavaş, pide vb sandviç döner içine domates konulması faaliyetleri hedef alınmıştır.
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

5.  Alıntı Originally Posted by mr.aykut Yazıyı Oku
    faiz neden enflasyon sonuç buna inandığın sürece tüm beklentilerin gerçekleşecek
    teşekkürler bana bunları Allah yaptırıyor kafamdan uydurmuyorum yani
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

yediğiniz her herzeyi Allaha yıkmayın
    nereden alıştınız bilmem
    bir halt olacağı yok.

7. niye hareketlendi bu şimdi ne oldu akşama iyi kapatayım bari yükseklerden alan milletin morali düzelsin diyor herhalde ..

8. cıngıl beys cıngıl beys cıngıl dolares
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Sayfa 393/987 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493893 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •