zekai tunca'm bizi affetsin , kandırıldık ... telif loading
zekai tunca'm bizi affetsin , kandırıldık ... telif loading
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
işin sırrı olinde iki kere rafine ...
zımbırtının sağlığı için hayatta asla kaybettim demeyecen , kazanamadım de geç . şen ola french riviera , miami geldik gidiyoruz paris , floransa...
üç şey demiş napolyon.
kefeninin cebine sığmaz ama ...
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Pinpirikli emekliler.Hadi gene iyisiniz..Teyo reyiz, Ceryana yaptığı % 120 lik zamcığın yarısını sizinle fifti fifti yapar artıkın.!..;-))
Bol bol tuvalet kağıdı almayı unutmayın.;-))
Yatırım amaçlı.;-)
Dağıtım bedeli, Elektrik Tüketim vergisi gibi kalemlere hangi oranda zam geldi acaba ?
MI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elektrik faturasında TRT payı kaldırıldıydı.
Başka bir yerden de başka bir şey kalkıyormuş meğersem...
Evet abi samimi bir şey söyleyeyim uzun zaman Aksaray şehremini arasına gitmemiştim orada bir yer aradım yeminle Türkçe bilen dükkan bulamadım epey bı süre meğersem İstanbul da değilde , Peşaver de olduğumu unutmuşum , yaşlılık bunaklik kapıda .
Bu arada ben köprüden hep aynı yöne geçmek istiyorum böylece Köprü geçişlerini ucuza getirecem , bı yolunu bulursam burda yazacam.
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
Yer İmleri