Sayfa 165/1002 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265665 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 1,313 - 1,320 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1. Sayın Servet bey ben 21 Aralık sabahı risk seviyesi 3 olan FFH fon eksi yüzde 11,3 ertesi gün eksi yüzde 3,7 oldu kâr ı bırak anaparadan 20 bin lira gitti hala toplayamadim yani bu fonların çoğu dövize ve borsaya endeksli fon yöneticiliği o kadar ayağa düşmüş . İçlerinde az zarar yapan fonlarda vardır olabilir onların yöneticileri iyidir. Onları bulmak önemli zaten ayrıca ben finansbankin fonunu Osmanlı'dan aldım finansbanki aradım kadın fonu bizim bankadan almadınız diye cevap bile vermedi bende şikayet ettim hala dönen olmadı durum bu kadar rezillik hat safada

2. Bir konu daha var serbest fonlardan birini satıp başkasını almaya kalktın mı tam 5 gün sürüyor gitti 1 hafta böyle bir rezillik olur mu.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    Fibo Hüsnü'nün FaZılJet fön sepeti fönü , yepisyeni üç aylık bir fön olmasıan rağmen kuruluşu sırasında büyük kertik toplamış yatırımcılardan. Demek ki kalın montanlı yatırımcılar gelmiş föna. Fön bu son yaşadığımız süreçte yatırımcı bilgi förmünda yazan risk 2 değerine uyumlu olarak % 0.94 değer kaybetmiş. Bu önemli. ayın 7 sinde fönün üç aylık getirisi tefasta görükecek. Satışa çıktığı 7 ekimden osbir aralığa aşağı yukarı üç ay desek , fönün getirisi % 5,8793 olmuş. Aylık ortalama 1.9597 ye gelmiş. stopaj da yok !
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    Bu şarkının 1:05 inden sonraki sözlerini IPB fönüna ithaf ediyorum.
    Fönün hareketleri, volatilitesi, asal sayıların gizemi gibi, çözemedim.

yarım kalan çay bardağım, mutluluğum. - Hamza Sütbıyık ( rasyonel akla atılan imza ) a.k.a. Klaus Maximilian Kerpenter Münche
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

5.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Aylık enflasyonun %10'lara geldiği, yıllık enflasyon için üç haneli rakamlarin konuşulduğu yerde parayı enflasyona karşı korumak gerçekten çok zor. Hangi fonu alırsak alalım ne yazık ki getirisi yok. Abd piyasaları iyi giderse ancak yabancı fonlar bir nebze koruma sağlıyor.
    Maalesef öyle ne yaparsak yapalım bu sene de enflasyona yenileceğiz, yarından itibaren portföyün çoğunu yabancı fonlara ve dövize çevirsem mi diyorum ama dolarda yine bir oyun dönerde düşüş olur mu diye cesaret edemiyorum, bist desen hiç güven vermiyor fazla giremiyorsun, diğerleri de enflasyonun çok çok altında kalıyor. Bu durumda yine fazla risk alamayıp parayı eriteceğiz anlaşılan.

6. Nzh
    Osd. 3 gunluk getiri gorebilen varmi
    Tşk.

M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Mevcut durumu koruma yada likit kalma bu zamanlara,

8.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    Bu şarkının 1:05 inden sonraki sözlerini IPB fönüna ithaf ediyorum.
    Fönün hareketleri, volatilitesi, asal sayıların gizemi gibi, çözemedim.

yarım kalan çay bardağım, mutluluğum. - Hamza Sütbıyık ( rasyonel akla atılan imza ) a.k.a. Klaus Maximilian Kerpenter Münche
    IPB yi uzun zamandir tutuyorum ama bu 2 hafta resmen tuketti
    Saygilar.

Sayfa 165/1002 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265665 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •