Sayfa 694/1002 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 5,545 - 5,552 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1. Şeyde 13.10 altı saatlik barlar dikkat edilmeli.
    kolay gelsin

Şey ve hisseler enflasyon canavarının gözlerindeki ışıltıyı yakından görene dek kardeş kardeş çıkacaklar gibi..%60şey %40 hisse..kıpraşmadan bekleyelim..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sigarayı bırakmak lazım asdass
    büüüle günü kurtarmaya yönelik çalışmalarnan anca günü kurtarırsın, kesin çözüm benim ki, amonyum nitrat ve bir o kadar sülfat
    Kombi oda termostatını 23,5 dereceden 22,5 dereceye düşürüyorsak sigarayı bırakabiliriz. asdassss

SPOT

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sigarayı bırakmak lazım asdass
    büüüle günü kurtarmaya yönelik çalışmalarnan anca günü kurtarırsın, kesin çözüm benim ki, amonyum nitrat ve bir o kadar sülfat
    soğan tarlasının yanına tütün tarlası da eklendi. son düzlükte 3 büyükbaş 10 küçükbaş derken baya maliyetli olmaya başladı.

6. yönü şaşmayan mı kaldı ..

Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Elektrik zammı borsayı çarptı galiba , yönünü şaşırdı.

7. Bu zamlarla , artan maaşlarla ocak ayı enflasyonu ne olur acaba. tabi ki TUIK enflasyonunu soruyorum. resmi kurum varken özel şirket veya şahıs mı soracağız..
    Gerçi Murat Muratoğluna sormak lazım. Aralık TUIK enflasyonunu tam rakam bildi adam..

8.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Covid in tavan yaptığı şu günlerde Thyao %6 yükseltiyo , ne dicenki şimdi bu bademspora...
    Badem bofası orada 2 teknik formasyon çiziyor ,
    bunuda herkes görmüyor , görmeyen zaten TEKNİK diye birşey yok diyor
    Teknik var diyen çizilen resimin içinde ama ucundan ama yakınından yerini alıyor grafı okuduğu kadar.

Sayfa 694/1002 İlkİlk ... 194594644684692693694695696704744794 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •