Sayfa 515/987 İlkİlk ... 15415465505513514515516517525565615 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 4,113 - 4,120 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Şu anda okulların kapatılması söz konusu değil, süreci yakından takip ediyoruz."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Sabah sabah yine dayak atıyorlar...13.5 ye yaklaşınca birileri rahatsız oluyor...
    10,5x de boşluk var.. en fazla oraya yol yapar.(bence kapanmazlar listesi +1)
    vurmazlarsa da..
    eh işte.. daha çok ekrana çıkarlar.

3.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    10,5x de boşluk var.. en fazla oraya yol yapar.(bence kapanmazlar listesi +1)
    vurmazlarsa da..
    eh işte.. daha çok ekrana çıkarlar.
    Borsada -6dayim, az müsaade etsinler, ordan kırmızıları alıp 10.xxden ye$ile çevireceğiz, bi pambıkören degiliz 17den bozamadik ama 10.xxden alırız belki

4.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    pambıkören degiliz 17den bozamadik ama 10.xxden alırız belki
    bence tekrar vermezler orayı
    11,6 a da şükür derim ki, ihtimali onun bile azalıyor.

enf 20-21%e 16% -5% faiz *mevduat
    36%ya 20-22% - 14% faiz

faizi daha da arttırmak istemiyorlarsa..
    e yağni.. paşa gönülleri bilir.

Nebati:
    - Yeni yatırım ve açılımlarla ihracat hedefine ulaşacağımız açık
    - Türkiye ihracat eksenli politikasına devam edecek

Nebati:
    - Cari işlemlerdeki iyileşme sürüyor
    - Yeni ekonomik modelle birlikte düşük cari açıktan cari fazlasına geçeceğiz
    - Ortodoks politikaları kenara bıraktık
    - Bütçe disiplininden taviz vermemek koşuluyla yolumuza devam edeceğiz

Nebati:
    - Üretim odaklı, imalat ve ihracata yönelik firmaları destekleyecek çalışmalarımız var
    - Yeter ki üretin, ihracat ve istihdam kalemlerini artırın, biz sizi sırtımızda taşıyacağız

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erken Seçimin ayak sesileri daha şidetli gelmeye başladı...

"Hürriyet yazarı Selvi, "Dövizin yükseldiği, etiketlerin zamlandığı dönemde iktidarın oyları gerilerken, dövizin düşmesiyle birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan’a duyulan güven de artıyor" dedi.
    Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Optimar'ın 20-28 Aralık tarihleri arasında 2526 kişi ile yapılan anketinin sonuçlarını paylaşırken, "Dövizin düşmesiyle rüzgarın tersine döndüğünü" söyledi.
    Selvi'nin aktardığına göre Optimar’ın anketinde kararsızlar dağıtıldığı takdirde partilerin oy oranı şöyle çıkıyor:
    AKP: Yüzde 39.1, CHP: Yüzde 24, MHP: Yüzde 10.1, İYİ Parti: Yüzde 10, HDP: Yüzde 10"

https://tr.sputniknews.com/20220105/...052416420.html

Nebati: Ortodoks hareket etmek zorunda değiliz

nebati: Artık heterodoks politikalara geçtik

Nebati: Kur korumalı tl mevduata geçiş 91,5 mlyr tl'ye yükseldi

Sayfa 515/987 İlkİlk ... 15415465505513514515516517525565615 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •