Sayfa 526/987 İlkİlk ... 26426476516524525526527528536576626 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 4,201 - 4,208 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    13 buçuk atıyoruz.
    Fakat kafasına neyle vuruyorlarsa tesiri biraz gitmiş. Kafayı kaldırıyor hep.

2. Evde hanım ve çocuk pozitif ben negatif. Ptesi vermiştim test. Şimdilik olumsuz durum yok. Ancak cahil insan çok. Sırf karantinaya girmesin diye ateşli , hasta çocuğunu halen okula yollayanlar yüzünden bizimde eve girdi covid.

Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Fakat kafasına neyle vuruyorlarsa tesiri biraz gitmiş. Kafayı kaldırıyor hep.
    Islak odun, levye, zincir, hortum, beyzbol sopası, ne buluyorlarsa vuruyorlar işte.

Karantina süresi 7 güne düşürüldü , 5. Negatif çıkılırsa karantina bitiyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Evde hanım ve çocuk pozitif ben negatif. Ptesi vermiştim test. Şimdilik olumsuz durum yok. Ancak cahil insan çok. Sırf karantinaya girmesin diye ateşli , hasta çocuğunu halen okula yollayanlar yüzünden bizimde eve girdi covid.
    kullandığınız tansiyon ilacı veya statin varsa koruyucu olabiliyor..

6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Islak odun, levye, zincir, hortum, beyzbol sopası, ne buluyorlarsa vuruyorlar işte.
    Cocuğu çok döversen arsız olur, dikiş tutmaz bir daha

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Cocuğu çok döversen arsız olur, dikiş tutmaz bir daha

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Doğru diyorsunuz.

Dayak arsızı olmuş bu.

8.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Evde hanım ve çocuk pozitif ben negatif. Ptesi vermiştim test. Şimdilik olumsuz durum yok. Ancak cahil insan çok. Sırf karantinaya girmesin diye ateşli , hasta çocuğunu halen okula yollayanlar yüzünden bizimde eve girdi covid.
    bizde, ben ve hanım pozitif çocuk negatif çıktı ama çocuğun negatif olması mümkün değil. önce onda başladı öksürük ateş vs... ilk 2 gün burun buruna yattık bende de başlayınca. bir muammadır gidiyor.

Sayfa 526/987 İlkİlk ... 26426476516524525526527528536576626 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •