Sayfa 465/1019 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565965 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 3,713 - 3,720 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1.  Alıntı Originally Posted by mkdmkd Yazıyı Oku
    Merhaba Arkadaşlar,

Tüm çalışanların maaşlarından asgari ücret tutarında gelir vergisi istisnası yapılınca brüt maaş anlaşanların net maaşları arttı ve AGİ’nin kalkması onları etkilemedi.

Ancak net maaş alanlardan da AGİ kalktı ve vergi istisnası işverenin cebine kaldı.

Acaba Maliye net maaş alanlar içinde bu gelir vergisi istisnasının çalışana yansıtılması için bir tebliğ çıkarır mı?Ne dersiniz?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    İşveren vermeyecekse gider zam oranından vergi istisnasını düşer öyle zam verir. Yine parayı vermez.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Değil %25 %30 faiz verseler de şu ortamda mevduata bağlamam.
    Ne zaman faizin cazibesine kapılıp mevduat yaptıysak uzun vadede mutlaka kaybettik.
    Uygun yerlerden bistemi girilir, dövizemi girilir, ev mi alınır ne yaparsanız yapın en üst oranlı mevduattan fazla kazanırsınız şu ortamda.

3.  Alıntı Originally Posted by fikret Yazıyı Oku
    29 Aralık ta KKM geçtim saat 11 de MB 12,03 TL olarak açıklandı bende bu kurdan girdim 31 Aralık ta MB 10 -15 saati arası birkaç kez dolar kuru açıkladı ben ilk girdiğim kura göremi gösterilsin yeni sisteme göremi hesaplandı bilen varmı

VIA A4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    farklı saatlerde açıklanan kurlar dövizden kkm ye geçiş için geçerli tl den kkm ye geçiş için sadece saat 11.00 de ki kur geçerli sizin için 12.03 geçerli

2018 de kur artisinda stopajsiz 30% vardi 1 seneden fazla surdu ve dovizde dusmustu, simdi faiz bile ne oldugu belli degil

5.  Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    garan spot alım 11.46, vadeli satış 11.83, mk 47.71%
    Sayın Grandturk örnek pozisyon nasıl alınıyor biraz konuyu açabilir misiniz?
    Mesela niye Garan diğer kağıtlarda veya ürünlerde daha iyi oran yakalayabilir miyiz?
    10 birim spotttan aldığımızda 10 birimde vadeli mi satıyoruz?
    10 birim pozisyonumuzu korumak için kaç birim teminatta tutmalıyız ki margin call'a düşmeyelim?
    Vade seçimini nasıl yapıyorsunuz?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

6. valla bu konu benim de kafamı bir kurcaladı. youtube da güzel videolar var aslında anlatan ama margin call ve temettü olayına pek girmiyorlar. ya da ben rastlamadım. özet de olsa bilgilendirme güzel olur sn grand.. varsa risklerini de yazsanız keşke. (örneğin piyasa saçmalar aracı kuruma giremezsek, işlem yapamazsak ne oluyor vb..)

7.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Sistem disina cikmak en buyuk hayalim oldu omur boyunca, dovletten kazigi yedikce, durust ve kurallara uyan birey oldukca..

Ama bir turlu beceremedim, bu hayalimi gerceklestiremedim..

Belki bu yasdan sonra baska bir ulke vatandasligina gecip bu ulkede yabanci olarak yasamak daha kolay gerceklestirilebilir bir hayal olur..

Syg,
    Sn Dudu, bu günler riskli günler. Sistem dışına geçici bir süre çıkmayı kastettim. Tamam riskli günlerde para kazanan da var. Ama bizim gibi ortadirek için uygun değil. Hayatım boyunca hiç bir zaman sistem dışına çıkmadım, çıkmamda. Fakat son iki ayda yaşananlar 'Haydi Abbas vakit tamam' moduna geçmeme neden oldu. En son kur garantili mevduat tam bir tiyatroya döndü.
    Faiz kaybettirdi
    Borsa kaybettirdi.
    Döviz yenildi.
    Herkes öpüldü...
    Seçim beklentileri var piyasanın..
    O da şüpheli...
    En azından taşlar yerine oturana kadar sistem dışı benim için mantıklı..
    Çünkü yaşadıklarımızı mantık ve akıl almıyor.
    İrrasyonel ortamda rasyonel bir plan yapılmıyor. Yaptığınız strateji tutmuyor.
    Benim de irrasyonel bir strateji yapmam gerekiyor... Ama olmuyor.
    Bir anda 20 yıl geriye gittik.. Başladığımız yere döndük ve rasyonel bir çıkış noktamız yok...

Durum budur..
    Saygılar

Alıntı Originally Posted by bluedream Yazıyı Oku
    Sn Dudu, bu günler riskli günler. Sistem dışına geçici bir süre çıkmayı kastettim. Tamam riskli günlerde para kazanan da var. Ama bizim gibi ortadirek için uygun değil. Hayatım boyunca hiç bir zaman sistem dışına çıkmadım, çıkmamda. Fakat son iki ayda yaşananlar 'Haydi Abbas vakit tamam' moduna geçmeme neden oldu. En son kur garantili mevduat tam bir tiyatroya döndü.
    Faiz kaybettirdi
    Borsa kaybettirdi.
    Döviz yenildi.
    Herkes öpüldü...
    Seçim beklentileri var piyasanın..
    O da şüpheli...
    En azından taşlar yerine oturana kadar sistem dışı benim için mantıklı..
    Çünkü yaşadıklarımızı mantık ve akıl almıyor.
    İrrasyonel ortamda rasyonel bir plan yapılmıyor. Yaptığınız strateji tutmuyor.
    Benim de irrasyonel bir strateji yapmam gerekiyor... Ama olmuyor.
    Bir anda 20 yıl geriye gittik.. Başladığımız yere döndük ve rasyonel bir çıkış noktamız yok...

Durum budur..
    Saygılar
    Aynen abi en doğrusu budur.!!

Tarlada buğdayım var deme, ambara girmeyince.!!!
    Saygılar.!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 465/1019 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565965 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •