Sayfa 529/987 İlkİlk ... 29429479519527528529530531539579629 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 4,225 - 4,232 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1.  Alıntı Originally Posted by Kar_Adam Yazıyı Oku
    Yaptırdığıız,Tamamlayıcı sağlık sigortası mı,Özel sağlık sigortası mı.?
    İnternet ortamında okudum.Bu konu biraz karışık gibi sanki..
    Birde,Daha önce geçirilmiş hastalıklar,( kalıtsal olanlar) sigorta kapsamına girmiyor sanki..
    Poliçeleri çok maddeli ,karmaşık ve karınca yazıları ile yazıyorlar ki,( 2004 de yurtdışına giderken zorunlu seyahat sağlık sigortası,yaptırmış idim,oradan biliyorum.) anlamak epeyi zor oluyor.. Şimdi nasıl bilmiyorum..
    Tamamlayıcı sağlık sigortası. Allianz harici tüm firmalar gelmişini geçmişini soyunu araştırıyor bir şey olduğunda.

Geçmişe ait ne hastalığınız olursa olsun ayakta tedavilerde dr , tahlil vs hepsini karşılıyor allianz.

Sadece yatarak tedavilerde misal fıtık varsa geçmişten gelen kayıtlı olarak onu karşılamıyor.

2. Bu isin en sonunda BOSPOROS hakli cikacak, havadaki koku bana oyle soyluyor.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Şanslıyız ki;

13,6931 sağlam bir direnç seviyesi
    Evet bir kere anca deneyebildi. Korkuyorlar...

İçinizde mermerci, patlak taşçı var mı?
    5000 metre kare fileli patlak taş lazım acele!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Tamamlayıcı sağlık sigortası. Allianz harici tüm firmalar gelmişini geçmişini soyunu araştırıyor bir şey olduğunda.

Geçmişe ait ne hastalığınız olursa olsun ayakta tedavilerde dr , tahlil vs hepsini karşılıyor allianz.

Sadece yatarak tedavilerde misal fıtık varsa geçmişten gelen kayıtlı olarak onu karşılamıyor.
    alyans niye araştırmıyor ?
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    İçinizde mermerci, patlak taşçı var mı?
    5000 metre kare fileli patlak taş lazım acele!!!
    TR için mi ihracat için mi? Arkadaşlar var ...Detay paylaşırsan sana dönüş yapılır

Alıntı Originally Posted by Oralet-osman Yazıyı Oku
    Ustad sistem malzemeleri listesi soyle
    1. Celik bira sifonu
    2. 10.15 litrelik duduklu tencere
    3. Isi olcer
    4. 3.4 metre bakir boru
    5. Bidon ve kuru buz

Duduklunun alt kismini kesip cikariyorsunuz, sifonun ust kisminda da tencere capi kadar kismi kesip cikariyorsunuz tencereyi bu bosluga oturtup kaynakla monte ediyorsunuz.

Duduklunun ust kapagina 2 adet 1 cm capinda delik aciyorsunuz, birine isi olceri takiyorsunuz digerine bakir boruyu.

Bakir boruyu hafif helezon sekline sokup bidonun icine birakiyorsunuz ve icini kuru buz ile dolduruyorsunuz.

Bir kucuk tupun uzerine demirden bira sifonunu oturtacak ayak yapiyorsunuz.

Sistem kuruldu.

Ben denizli tercih ediyorum, hele yas olursa cok yag birakiyor rakiya su degdigi anda bulut gibi oluyor, kurusu tercihim degil, tohum ANASON bulmaniz lazim.
    Anasonlari guzelce yikayin, 3.5 - 4 kg kadar, 10 litre hazir etil alkolle beraber kazana atin. Tupu yakin, borunun ucuna 10 litrelik damitilmis alkolun dolacagi kap koyun.
    Tupu yakin takriben 10 saatte damitma bitiyor.
    ONEMLI NOT damlama baslayana kadar basindan ayrilmayin damlama basladiinda isi olcere bakin 78 derece olmasi lazim eger 68 de damlama baslarsa 78 dereceye gelene kadar cikan urunu dokun. Su ana kadar basima gelmedi ama tedbirli olmaknlazim sonucta bidonda geliyor emin olmamiz lazim.
    Damitma bitince elinizdeki urun 96 derece, keyfinize gore 45 yada kulup rakisi gibi 50 derece neyse icler dislar carpimi ile su ve 3 adet kesme seker atip guzelce karistirin.
    Sogutup icin.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    TR için mi ihracat için mi? Arkadaşlar var ...Detay paylaşırsan sana dönüş yapılır
    Yurtdışı ihracat FOB fiyatı.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 529/987 İlkİlk ... 29429479519527528529530531539579629 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •