Alýntý Originally Posted by Adem13 Yazýyý Oku
sayýn ezelbayraktar onu kaçýrdým bunu kaçýrdým yazýyosun sürekli sen bu borsayý býrak bence ama rtalb öylece bekliyosun.kaçanlarýn hiçbirin ucundan tutamadýn mý bir hissede beklemek nedir.helede rtalb da beklemek.kýzma içimden geldi tavsiye gibi
Bu tavsiyeler e hiç ihtiyacým yok. Zaten gereðide yok. Genelde þurada en gerçekçi yorum yapan bir numara benim iki numara sn.hayek. özbal dan zaten buraya trade için geldim. Bak bunda haklýlýk payýn var kazanmama raðmen vur kaç yapýp geri gitmedim. Oradan bir yüzde 100 var, burce ler ki burva 95 i gördüðünde burvada idim iyi kazandým takibimde olan favoriler burce den de yüzde 100 kristal de uzun süredir hareket yapmayan bir hisse olarak favorilerime almýþtým. 1.85 te çok düþündüm ama elim gitmedi.

Valla halada ki gittikçe fikrim pekiþiyor bu hisseden bi halt olmayacak düþüncem hala aklýmda. Bu kadar ya v þ ak yönetilen bir hisse yani 1.,5 yýlý geçmiþ. Aslýnda haklýsýn bana karþý fakat karþýt agresyon göstermen borsayý býrak ifadesi falan fazla kibirli aþýrý karþýt sözler.