Sayfa 196/1002 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 1,561 - 1,568 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

Alıntı Originally Posted by breux Yazıyı Oku
    Merhaba,
    Konusulduysa affola ama fon sepeti fonlarindaki vergi avantaji devam ediyor mu? En son yilbasina kadar alinanlarda mevcuttu diye hatirliyorum.
    Bu fon sepeti fonu nasıl bir şey? Yabancı mı? İyileri hangileri?

Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    SUA oldukça conservative bir fon. Risk seviyesi 2. OPB de risk seviyesi 4 galiba

M2006C3MG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Sağ ol supreme arkadaş. SUA bana uymaz o zaman. Bu şartlarda yüksek getiri yapmam lazım.

3.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Sağ ol supreme arkadaş. SUA bana uymaz o zaman. Bu şartlarda yüksek getiri yapmam lazım.
    Evet haklısınız. Enflasyonun %80 olduğu bir dönemde 2 risk taşıyan fonlar hazılari için çok da doğru bir yatırım olmayabilir. Ben de çıkmak için uygun zamanı kolluyorum aslında. Biraz risk seviyemizi yükseltmemiz lazım

Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Evet haklısınız. Enflasyonun %80 olduğu bir dönemde 2 risk taşıyan fonlar hazılari için çok da doğru bir yatırım olmayabilir. Ben de çıkmak için uygun zamanı kolluyorum aslında. Biraz risk seviyemizi yükseltmemiz lazım

Fona baktım da bu ortamda parayı park etmek için çok kısa vade alınabilir gibime geldi:
    Son 1 Yıl Getirisi
    %29,164676

5.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Burası paralı sanırım.
    Evet ucretli

*Halk Yatirim hesabi olanlara ucretsiz

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    Cevap verme zahmetinde bulunan sayın Nida bey ve Corbaciyan beye teşekkür ederim. Merak ettigim bir diğer husus da bilgi rasyosu. Fon seçimi yaparken Sharpe oranlarıni ve bilgi rasyolarini dikkate alıyor musunuz? Örneğin bende yüklü miktarda OPB ve SUA var ama her ikisinin de bilgi rasyosu hakkında hiçbir bilgim yok.

Bilgi rasyosu hisse fonlarinda donemsel sectikleri hisseler degistigi icin degiskenlik gosterir bu sebep ile sonraki donem hisse secimlerini tahmin edemeyecegimiz icin benim icin cok fazla anlam ifade etmiyor

Degisken fonlarda dikkat edilebilir ama zaten degisken dedigimiz hakkini veren 2 3 fon sayamayiz

7.  Alıntı Originally Posted by Corbaciyan Yazıyı Oku
    Bilgi rasyosu hisse fonlarinda donemsel sectikleri hisseler degistigi icin degiskenlik gosterir bu sebep ile sonraki donem hisse secimlerini tahmin edemeyecegimiz icin benim icin cok fazla anlam ifade etmiyor

Degisken fonlarda dikkat edilebilir ama zaten degisken dedigimiz hakkini veren 2 3 fon sayamayiz

Teşekkürler sayın Corbaciyan. Sizin beğendiniz değişken fonlar hangileri acaba?

8. İlginç

Sayfa 196/1002 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •