Sayfa 591/987 İlkİlk ... 91491541581589590591592593601641691 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 4,721 - 4,728 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

  1. Benim gorusumden olsun yalan yanlis isler yapsin yeterki ayni pencereden dunyaya bakalim ya da baktigimizi varsayalim. Yok yahu. Olur mu oyle sey.

    Ulkeyi ileri gotursun, dogru isler yapsin varsin benim gorusumden olmasin. Ne olacak.

    E bunlar dogru isler mi yapacak? Bilemem ama denemeden bilemeyiz. Yapamazsa ayni sekilde onu da elestiririm.

    E mevcut dogru isler mi yapiyor? Ulkenin durumuna bakinca pek oyle durmuyor.

    İnanca, dunya gorusune gore secme hakkini kullanmak bana cok sacma geliyor. Somut eldekine, yasam sartina gore degerlendirmekten baska yapacak birsey yok.

    Benim durumum kotulesirken adamin durumu iyilesmistir somut argumani vardir ben bu yuzden bunu destekliyorum der saygi duyarim.

  2. CHP den emekli zamlarının eşitlenmesi için kanun teklifi.

    CHP, emeklilerin zam oranında, memurlar ile işçi ve esnaf emeklileri arasındaki farkın giderilmesi için kanun teklifi hazırladı.

    Teklif ile 2022 nin ilk 6 ayı için yüzde 25.5 olarak belirlenen işçi ve esnaf emekli zam oranının, memurlarda olduğu gibi yüzde 30.95’e yükseltilmesi hedefleniyor.

    https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...sag_textmanset

  3. En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

  4. AKP'den 'kur krizine' çözüm: "Dua edin de tutsun"

    'Kur korumalı mevduat' modelini Meclis'te anlatan Bakan Yardımcısı Murat Zaman, 'Dua edin tutsun' dedi.



    Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

  5. #4725
    istiyorlarki millet sesini çıkaramasın.

    sus pus olsun fakirleşmeye devam etsin

    ben geçinemiyorum çocuğuma mama alamıyorum diyeni vatan haini ilat etsinler hemen.

  6.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    CHP den emekli zamlarının eşitlenmesi için kanun teklifi.

    CHP, emeklilerin zam oranında, memurlar ile işçi ve esnaf emeklileri arasındaki farkın giderilmesi için kanun teklifi hazırladı.

    Teklif ile 2022 nin ilk 6 ayı için yüzde 25.5 olarak belirlenen işçi ve esnaf emekli zam oranının, memurlarda olduğu gibi yüzde 30.95’e yükseltilmesi hedefleniyor.

    https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...sag_textmanset
    https://www.youtube.com/watch?v=-bXrntQx5Ns

    herkese ver asgariyi kimse işe gitmesin böyle de bir politikası var

  7. AOF sinavlarinda gorev var hafta sonu. Sabah oturum erken bitti şoyle bir esnaf ziyareti yapayim dedim 3 restoran kafeci arkadasi dolastim. Durum iyi degil. Diyorlarki hala stok kullaniyoruz karton, poset, strec, kopuk, kizartma yag vs.
    Kizartmalik yag 250 liradan aldiklarimizi kullaniyoruz 600 lira olmus. Diger sarf malzemeler tam 3 e katlanmis. Bir ay bilemedin iki ay idare ederiz sonra mokoko diyorlar. Elektrik, dogalgaz, asgari ucrette koyunca fiyatlari en az yuzde 30 daha arttiracagiz ya da kapatacagiz diyorlar. Kar marjlari cok dusmus zira. 3 ay oncesine gelmek istersek yuzde 50 diyorlar.

  8. Ha bunlar ari gibi calisan mekanlar. Zar zor donen esnaf bu rakamlara da kurtaramaz.

Sayfa 591/987 İlkİlk ... 91491541581589590591592593601641691 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •