Sayfa 595/987 İlkİlk ... 95495545585593594595596597605645695 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 4,753 - 4,760 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Bir arkadaş çekmiş, burası Inegol Mobilum AVM'miş ve günlerden PAZAR, Inegöl gibi yerlerde kamu personeli neredeyse yoktur AVM'lerin cirosunun yaklaşık % 50'si pazar günleri olur, yani türkçesi totoyu kollayın.
    Tahminimce bu gibi yerler haftada 1 takım (yemek+ yatak + oturma) satsalar yeter. Aylık 90 bin*4=360 bin lira yapar. Ölü kış mevsimi için normal bir durum gibi.
    Son düzenleme : kelebekx; 09-01-2022 saat: 18:06.

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    8 ayar altın çıkmış, fiyatı 14 ayardan %40 daha ucuzmuş. Artık millet bu 8 ayar altın takı alıyormuş. Bu haftaki para dergisinde yazıyordu...
    Bunlar her sene yazılır çizilir ama ben yılbaşı hediyesi olarak eşine kolyeli tam altın alan arkadaşlar biliyorum. Para fışkırıyeahhhh....

3.  Alıntı Originally Posted by BüyükResim Yazıyı Oku
    Bunlar her sene yazılır çizilir ama ben yılbaşı hediyesi olarak eşine kolyeli tam altın alan arkadaşlar biliyorum. Para fışkırıyeahhhh....
    Ulkede 8 milyon kisinin ortalama geliri Norvec, 16 milyon olarak baktigimizda Avrupa seviyesinde. Normal yani. Nufus cok biz ne yapalim.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Adı Sadık Yıldırım. 3 tabanca, 3 tüfek ve uyuşturucuyla yakalandığını söylüyor. 18 kişilik çetesiyle gezerken gözaltına alınıyor. “2 saate çıkarım†dedikten sonra hemen çıkıyor. Onu gözaltına alan polisi açık şekilde tehdit ediyor.

https://tele1.com.tr/aracinda-uyustu...-kaldi-541527/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Ulkede 8 milyon kisinin ortalama geliri Norvec, 16 milyon olarak baktigimizda Avrupa seviyesinde. Normal yani. Nufus cok biz ne yapalim.
    Reha GAYA'nın her gece rakı içip Parliament cigara çekmesi ölçü değildir, efendim cafeler dolu, eğlence yerleri vur patlasın çal oynasın diyenler de var, anlayamadıkları şu ülke nüfusunun % 20'si bile olsa fakir yani 5 bin ve altı geliri varsa durum bomboktur, biz de ise durum çok daha vahim.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

7. 2026'da zombiler mi geliyor Hamza?

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Reha GAYA'nın her gece rakı içip Parliament cigara çekmesi ölçü değildir, efendim cafeler dolu, eğlence yerleri vur patlasın çal oynasın diyenler de var, anlayamadıkları şu ülke nüfusunun % 20'si bile olsa fakir yani 5 bin ve altı geliri varsa durum bomboktur, biz de ise durum çok daha vahim.
    Yahu doğru diyorsunuz da,adamın biri sokak kürtajında;bak bu sırtımdaki ceketi çöpten aldım ,hiç yokluk olsa böyle ceketi çöpte bulur muydum diyor,vallahi diyor,billahi diyor.....

Sayfa 595/987 İlkİlk ... 95495545585593594595596597605645695 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •