Sayfa 613/987 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663713 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 4,897 - 4,904 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    şimdi hallettim 15.000.000 harcama sözüme 250 tl yi iade etti
    dedim bi bakın bakayım benim hiç aylık 12.000 den aşağı gelen bi kartım var mı ne diye 15.000 tl sözü istiyonuz diye
    ize böyle talimat verdiler demeye getiriyor garibim kız
    iyi söz veriyorum dedim
    Geçmişte bende iş bankasiyla maaş musterisi olarak calistim başkan.
    Sırf bu inatları emrivaki uygulamaları yok harcama sözü santajlari yüzünden ayrıldım.

Hiç bir şart one sürmeden ömür boyu aidat almayan kurumlar var.(reklam olmasin şimdi)

Yada başka bir banka maas musterisi iseniz ve belli bir portföyünüz varsa aidat almiyor.Hatta önce kesip sonra iade gibi konularda müşteriyi rahatsız etmiyor.

2.  Alıntı Originally Posted by BüyükResim Yazıyı Oku
    Aynen öyle ! Kartı kullanan kuralları koyar banka kalkıp bana şart dayatamaz. Yok ayda 3 bin harcıcakmışım 5 bin harcıcakmışım hadi ordan kereste derim anında iptal ederim o kartı. Kart aidatı almayan tonla banka var onlarla yoluma devam ediyorum yıllardır. Kimseyede söz verip kendimi yükümlülük altına sokmam. Burdan venezuelaya kadar kovalarız gerekirse! o kadarrrrr....
    Aynı kafadayım.Doğrusuda bu.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    1 paket filiz/ankara makarnası 6,75TL olmuş, 3-4 ay önce 3,75TL idi. Hala faiz sebep enflasyon sonuç diyor ekonomistin biri....

2-3 hafta önce yazmıştım 5li paketteki indomie marka noodle( 3 dakikada pişen erişte) 9,5TL den 11,50TL ye çıkmıştı. 1 ay geçmeden aynı paketin fiyatı bimde 15,75TL olmuş. Migrosta halen 11,50, ordan 5 paket aldım.

Artık zamlar ilk bime geliyor, sonra migros a101,şok carrefour diye yayılıyor...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    bosch ustat selamlar kalantor adam enpara kullanmaz neden? puan vemiyor herhangi bir faizsiz taksitlendirme lounge vs bi fantazisi yok.
    Sv.Batman kardeşim en parada ayda 3 adet 6 takside kadar taksit hakkin var.
    Benim şu anda son gelen ekstreyi ornek vereyim.Harcama kalemlerimin tamami taksitli alişverisle dolu.Limitim açildikça yenisini ekliyorum.
    Puan isine gelince evet puan yok.
    Kalantor adamda puan olmadigi için en para kullanmaz demişin, kalantor adam o puan senin bu puan benim pesinde kosuyorsa biraksin o kredi kartlarını zaten.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Bu abi coşmuş fedden 4'ten fazla artırım bekliyormuş 2022de. Ama olayacak şey de değil bence, enflasyonun durumuna göre...

Expect more than 4 rate increases in 2022, and a lot of market volatility, says JPMorgan’s Dimon: ‘If we’re lucky’ the Fed can engineer a “soft landing.â€â€˜

https://finance.yahoo.com/m/bccb7133...an-4-rate.html
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Sv.Batman kardeşim en parada ayda 3 adet 6 takside kadar taksit hakkin var.
    Benim şu anda son gelen ekstreyi ornek vereyim.Harcama kalemlerimin tamami taksitli alişverisle dolu.Limitim açildikça yenisini ekliyorum.
    Puan isine gelince evet puan yok.
    Kalantor adamda puan olmadigi için en para kullanmaz demişin, kalantor adam o puan senin bu puan benim pesinde kosuyorsa biraksin o kredi kartlarını zaten.
    abi dudu üstad anlatsın sana adam kredi kartlarının imkanlarını puanlarını bir emüklüyor aklın durur bence kalantor da bir kişi

7.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    1 paket filiz/ankara makarnası 6,75TL olmuş, 3-4 ay önce 3,75TL idi. Hala faiz sebep enflasyon sonuç diyor ekonomistin biri....

2-3 hafta önce yazmıştım 5li paketteki indomie marka noodle( 3 dakikada pişen erişte) 9,5TL den 11,50TL ye çıkmıştı. 1 ay geçmeden aynı paketin fiyatı bimde 15,75TL olmuş. Migrosta halen 11,50, ordan 5 paket aldım.

Artık zamlar ilk bime geliyor, sonra migros a101,şok carrefour diye yayılıyor...
    destici style tasarruf yapmışsınız üstadım toptan alıp.

ama benim favori ekonomistim erzurum belediye başkanı burdan anlaşılıyor ki küflü peynirden uzak durun ben evde kullanıyorum o ayrı her kafayı aynı çarpmıyo demekki.

Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Geçmişte bende iş bankasiyla maaş musterisi olarak calistim başkan.
    Sırf bu inatları emrivaki uygulamaları yok harcama sözü santajlari yüzünden ayrıldım.

Hiç bir şart one sürmeden ömür boyu aidat almayan kurumlar var.(reklam olmasin şimdi)

Yada başka bir banka maas musterisi iseniz ve belli bir portföyünüz varsa aidat almiyor.Hatta önce kesip sonra iade gibi konularda müşteriyi rahatsız etmiyor.
    maaş aldığım bankanın kartıda var hiçbir ücret almıyor ama Atatürk ün kurdurduğu bankaya sempatim var (Ha yönetenlerin Atatürkle bi ilgisi bile kalmadı kel alaka adamlar ama olsun ben öyle düşünüyorum)bu nedenle 2002 den bu yana başka banka kullanmıyorum amaşı geldiği gün uraya naklediyorum ve her işimi buradan yürütüyorum.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 613/987 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •