Sayfa 227/330 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327 ... SonSon
Arama sonucu : 2636 madde; 1,809 - 1,816 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-5

1.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    TTE tahmini olan var mı? Bence 0'a yakın bir şey götürür...
    Tahmini TTE -2,60

Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    Bu gün açığa satışın ileri adım uygulamasını kaldırdılar , bu da etkili oldu ,benim doholda hisse var bir süre takip ettim kademeleri başlangıçta sabahtan satış kademelerini şişirdiler ,sonradan ciddi alımlar gelince satış kademeleri inmeye başladı ama dediğim gibi yapı kredi her zamanki alım satım olayını bu hisse de abartınca açıkçılar cesaret buldu tekrar şişirdiler satışı
    BİM de sıkıntı yok 1 hafta 10 günde % 15 sıçramış ,yabancı bir fon çıkışı vardı aralık 21 den itibaren 25 milyon lot sattı bank of
    haliyle 85 den 61 lere kadar geriledi ,bende bu seviyelerden girdim ,netice de düzeltme yapması normal
    bir de ekmek bakkalda satılacak muhhabeti falan var o da etkiler
    TEKFEN olayı 27 lerden 12 lere bir düştü ,senelerdir öylece kaldı hiç gıpraşamadı zavallım 3 senedir bekleyenler var hala ,şimdi bist 30 çıkarken o da yürüdü ,biraz da son bilançosu fena değil ,yurt dışı çalıştığı için elinde döviz falanda vardır
    ama istedikleri zaman hop buraya kadar derler tekfende ,yıl sonu bilançosuna bakarlar
    Tekfende asiri sicrama bekliyorum acikcasi
    Yanilabilirim

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Tekfende asiri sicrama bekliyorum acikcasi
    Yanilabilirim
    TEKfenin geçmişini biliyorum ama bu günkü duruma nedir tam bilmiyorum .formun tekfen sayfasında ,yanılmıyorsam ismi Cemal olan bir arkadaş vardı zamanında şimdi de vardır belki çünkü o da yüksekten hisseye girip ,zamanla TEKFEN ustası olmuş ,patronları o kadar bilmezdir şirketini
    Belki de sıçrar dediğin gibi
    üstat neden sıçrama bekliyorsun ?
    Son düzenleme : Germiyan; 12-01-2022 saat: 01:17.

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Amman ustadim
    Cocuga raki ic denirmi
    O daha sut mevsiminde
    falına baktım iyi birisi ,tiyoyu sevdiği için geliyor , tartışma kavga gürültü sevmiyor
    ama borsa fon işleri ona göre değil ,panik yapıyor bir arsa alsa sağlığı için daha iyi

ya da böyle görüntü veriyor diyelim ,sanal ortam da kim nedir bilemezsin ,bir bakarsın 2 dakika sonra ana avrat küfür de edebilir

Alıntı Originally Posted by bgtr Yazıyı Oku
    Tahmini TTE -2,60
    Bist düşmedi TTE'ye ne oldu böyle. Yuh ya gitti paralar.

6.  Alıntı Originally Posted by seref9 Yazıyı Oku
    Adamsın. İşte gerçek yatırımcılık budur.
    Teşekkür ederim üstad

7.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Bist düşmedi TTE'ye ne oldu böyle. Yuh ya gitti paralar.
    Yatırım işine hoşgeldin
    Karanlık odaya -1 ile girip -3 ile çıkan teknoloji endeksi bilirim. Unutursan bir gün illaki kazanırsın her gün bakarsan kafayı yersin benim gibi.
    Borsada çıkmayıp 1 ay bekleseydin param %50 artmıştı teknoloji endeksi fonundaydım senin gibi

Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    TEKfenin geçmişini biliyorum ama bu günkü duruma nedir tam bilmiyorum .formun tekfen sayfasında ,yanılmıyorsam ismi Cemal olan bir arkadaş vardı zamanında şimdi de vardır belki çünkü o da yüksekten hisseye girip ,zamanla TEKFEN ustası olmuş ,patronları o kadar bilmezdir şirketini
    Belki de sıçrar dediğin gibi
    üstat neden sıçrama bekliyorsun ?
    Tamamen hissiyat teknik temel dayanagim yok ustadim 😩😀

Sayfa 227/330 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •