Sağlık hisseleri gevşedi

Havayolları uçuşa geçti

Demek ki piyasa artık Corona'yı geçti gitti bitti olarak algılıyor. Her gün yeni bir ilaç ve aşı icadı , azalan ölümler, yoğun vakim oranının düşük olması nedenleriyle, piyasa sanayi hisselerinde alıyor

Corona için girmedim bu hisseye, enzim icad ederler belki diye düşündüm, yıllardır bunun üzerinde çalışıyor ARGE birimi. A1 kapital arzindan sonra ki yeniden iştirak değerlemede çıkacak Özkaynak artisimizin PDdd oranimiza yüksek pozitif etkisi için aldım bu hisseyi

Corona bitmeden önce fabrikaya güçlü bir ortak alır patron diye düşündüm.

Uluslararası bir firmanın mümessili oluruz ve kar oranımız artar katma değeri yüksek ürünler ile diye düşünüyorum

Yeni yapılan Malatya fabrikamızda üretilecek hastane tıbbi gereçlerinin bilanço etkisini düşündüm

Para cambazı Patronumuz , al takke ver külah işlemler yapiyor grup şirketlerimiz arasında. Bu da şirketlerin sermayesini yükseltiyor , fakat tahtamiza yansımıyor..

Halen PDdd oranimiz 3 civarı... Bu oranı 2022 de gelen bilançolar ile 2'nin altına çekeceğimizi zannediyorum... Fk oranımız ise 5'in altına iner muhtemelen... Yani 20.50 nin altında bir fiyatlana bu hisseye büyük haksızlık olur...

Hisse ne zaman hareketlenir?

Bilmiyorum....

Eğer patron bı Ali Cengiz yapmazsa, hedefim 240 TL

Glryh de ki RTA paylarını satın alsın patron en az 30.50 den.

Yada RTA nin kasada ki parasi ile RTA alınsın . Temettü yüksek gelicek Gibi... ülkemizde test azaltilsa da, yurtdışında iki kat arttı test sarfiyatı... Ha keza bizim ülkemizde de 400 bin altına düşmez en az 3 ay. Ve biz artık devlete kit vermiyoruz zaten . Bizi bağlamaz devletin kiti. Umarım yurtdışı kit satışlarımız iyidir.. iyi ise, bikancomuz 12 aylikta 150 milyon lira üzeri gelir ve bu da muhteşem bir rakam

Birde şöyle bir gerçek var... Bizde istiyoruz korona bitsin ve ertelenen tüm ARGE calişmakarimiza geri dönelim