Bu hisse herşeyden bağımsız endeks banka sanayi gıda vs. Hiçbir kalıba uymuyor grafik çizmeye çalışıyorlar patlıyor) Allah bizede tahtacıyada sabır versin .
Bu hisse herşeyden bağımsız endeks banka sanayi gıda vs. Hiçbir kalıba uymuyor grafik çizmeye çalışıyorlar patlıyor) Allah bizede tahtacıyada sabır versin .
Esasında suç bende,operasyon yiyen hisselere hiç bulaşmazdım,NIBASA bulaştım,ama onda her trade yaptığım yerden kazandım,bundanda kazandım 300-400 arası,ama 300 altında bu işlemler zorlaştı,300 neysede 200 altı hep zorlaştı trade için,mecbur mallandık 155-170 arası,ama kar marjı çok düşük,300 üstündeyken 50-100 arasındaydı lot başına![]()
Kapanış 169,ilginç işi 69'a bağladı![]()
Yuh be 162 yaptı,bunların maliyeti nekide satıyorlar,patron gurubu satışlarına benziyor,çünkü çıkıp zararına kimse mal satmaz![]()
Selam iyi seneler diliyorum herkese
AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Bugün 182 yapıp geri geldi,zaten huyudur çıktığı yerin üstünde kalamaz...Beklemeye devam.
Arkadaşlar PKENT bölündü orada satışlar başlayınca çıkanların KENT e geleceğini düşünüyorum
Son düzenleme : Alabandan; 14-01-2022 saat: 13:07.
İyi bir temizlik olmuş sağolasın yönetim.
Yer İmleri