Sayfa 471/1044 İlkİlk ... 371421461469470471472473481521571971 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 3,761 - 3,768 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Hayırlı Cuma 'lar...

Cuma 'nın hayrı ve bereketi üzerimize olsun inşaAllah...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2. Hayırlı cuma lar hafta sonu bazı değerlendirmeler yaparız hep beraber.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Hayırlı cuma lar hafta sonu bazı değerlendirmeler yaparız hep beraber.
    İnşaAllah Üstadım...

Ben buralardayım, elimden geleni yaparım...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

4. [IMG]20 Yıl Sonra Hayatımızda Plastik Kredi Kartı Olmayacak!!![/IMG]

[IMG]Kredi kartları, sahip oldukları özellikler ve ek hizmetlerin yanı sıra fiziksel olarak da çok büyük ilerlemeler kaydetti. Artık sadece kart formunda olmaktan çıktı; kol saati, anahtarlık, sticker formatlarında dahi kullanılabilir hale geldi. Plastik Kredi KartıÜlkemiz, kredi kartı ürününde dünya ile yarışıyor (ürün özelikleri, bağlılık uygulamaları ve kullanılan teknoloji olarak) ve dünyaya öncülük dahi ediyor. Kredi kartlarının çok kısa sürede cep telefonlarımızın içine entegre edilmesine doğru hızla ilerlemeye devam ediyoruz. Bu yıl içinde canlı pilotlarıda görmeyi bekliyoruz. Yani 10 yıl, en geç 20 yıl sonra kredi kartlarımız artık plastik olmayacak.Bugün cüzdanımızda şişkinlik yapan kartlar artık cep telefonlarımızın içindeki sim kartın üzerinde (veya başka şekilde ilişkilendirilmiş) çalışıyor olacak. Bugün doğan çocuklar belki hayatlarında plastik kredi kartı görmeyecek, onlar için ne kadar gereksiz bulunulacak! Bizler ise üzerinde cocuğumuzun, köpeğimizin resmini taşıyan kredi kartlarını birer hatıra olarak hala saklıyor ve bugünleri hatırlıyor olacağız…[/IMG]

5. [IMG]Plastik kartların ortadan kalkması bazı sorunları ve zorlukları da getirebilir! En basiti, (şu an vize başvurusu yaptığım için kredi kartımın fotokopisini evraklara ekliyorum) vize almak için gerekli evraklar arasında kredi kartının fotokopisinin de olması. Kartlar plastik formdan çıkınca vize başvurusunda ne yapacağız!!! Umarım o zamana kadar vize almak gibi bir mecburuyetimiz de kalmaz. Görünen o ki 20 yıl sonra cüzdanlarımız daha rahatlayacak. Belki cüzdan da taşımıyor olacağız. Kartımız, nüfus cüzdanımız, sürücü ehliyetimiz vb. şu an cüzdanımızda taşıdığımız herşey tek bir kartta hatta cep telefonlarımızda yeralıyor olacak. Bu arada cep telefonları da nasıl olur onu da ayrı bir yazı konusu yapabiliriz ��[/IMG]

6. Yukarıda ki yazıda uzun vadede gerçekleşecek olan durum özetlenmiş. Günümüz de,

[IMG]Plastik Kartın Geleceği Bir çoğunuzun bildiği üzere devletimiz 2 yıl önce Bolu şehrimizi pilot bölge ilan ederek, kimliklerin bu bölgeden başlamak üzere kademeli olarak, yine bir plastik kart çeşidi olan çipli kart formuna dönüştürülmesi kararını almıştı. Bunun dışında otoyollarda kullandığımız KGS kartları, banka kartları, petrol istasyonlarında verilen kartlar, İstanbul Kart, öğrenci kimlikleri gibi bir çok alanda plastik kart uygulamalarını kullanıyoruz. Bu durum, plastik kart sektörünün ilerleyen yıllarda ülkemizdeki önemli sanayi alanlarından birisi olacağını gösteriyor. Ayrıca Türkiye, plastik kart üretiminde global ekonomide önemli bir yere sahip. Bu alandaki ihracat her geçen artıyor, farklı iş alanlarına yönelmek isteyen girişimcilerin bu alana göz atmaları tavsiye ediliyor. Plastik kartların bu denli rağbet görmelerinin altında dayanıklı ve kullanışlı olmaları yatıyor. Kartların üzerlerine çip takılarak akıllı sistemlere uygun hale getirilmeleri ve fonksiyonelleştirilmeleri, kişisel bilgilerin depolanmasına olanak sağlamaları nedeniyle dikkat çeken noktalar. Dijital uygulamaların hayatımızın her alanında karşımıza çıktığı günümüzde, plastik kartların bu özellikleriyle neredeyse tüm sektörlerde kullanılmaya uygun olduğunu söyleyebiliriz. Personel sayısı çok olan firmalar, çalışanlarının giriş-çıkış saatlerini, yemek molalarını ve diğer bir çok detayı bu kartlar sayesinde kolaylıkla takip edebiliyorlar. Anlaşılan o ki gelecekte plastik kart uygulamalarıyla hemen her alanda karşılaşacağız.[/IMG]

7. 50 haftalık ortalama çalışıyor gözükmekte. Şuan kırmızı trend de, altına sarkarsa ortalama ve düşen trend çizgisi takip edilebilir.
    Bir hafta opsiyonu ile.

8.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

MNDRS 2.44 üzerinde kesikli çizgi önümüzde ki hafta için 2.61

Epey zaman geçti 2.44 üzeri haftalık kapanış yapamadı, yan tahtalarda hareket başladığında sert hareketler yapabilir.
    Ortalama üzerin de kaldıkça sabırla beklemek lazım.

Sayfa 471/1044 İlkİlk ... 371421461469470471472473481521571971 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •