Sayfa 799/1000 İlkİlk ... 299699749789797798799800801809849899 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 6,385 - 6,392 arası.

Konu: EuroBOND mevzusu hakkinda sohbet..

1. 15 Ocak 2022 kupon ödemeli eurobondların (AL40, DA57 gibi) kupon ödemesi banka hesabına yatan var mı? Yoksa hafta sonuna denk gelen ödemeler Pazartesi günü mü yapılıyor?

Saygılar
    Son düzenleme : TSlayer; 15-01-2022 saat: 10:46. Sebep: Yıl hatası

2.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Seyahat edecekler dikkat: Turkovac'a vize çıkmadı!

Sadece eurobond olsa iyi, Turkovac'ı da kabul etmemiş Almanya. Modern dünyanın dikkate alınmaz, sözü dinlenmez ülkesi haline geldik.

Bize Afrika'daki kabile devleti muamelesi çekiyorlar. Şimdi soracaksınız... haksızlar mı?

Çok ayrıntılı anlatmaya da gerek yok olanı biteni. Sayfa sayfa yazsam ne olacak. Cevapların hepsini benden iyi biliyorsunuz. Bu sadece bugüne ait bit mesele de değil. Yılların problemi.
    schengen bölgesine girmeniz için avrupa ilaç dairesinin onayladığı aşıları olmanız gerekiyor.Bizimkiler başvurursa inceleme sonrası onaylanırsa aşı oradada geçerli olacaktır. Sonuçta bir çok ülkenin kullanmaktan vazgeçtiği astra zeneca aşısı geçerli.

Bu haberdeki en büyük rezillik ab aday ülkesiyiz, erasmusla öğrenci yolluyoruz ama vize için yüksek ücret ödüyoruz.

https://www.pei.de/EN/newsroom/dossi...html?cms_pos=2

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by TSlayer Yazıyı Oku
    15 Ocak 2022 kupon ödemeli eurobondların (AL40, DA57 gibi) kupon ödemesi banka hesabına yatan var mı? Yoksa hafta sonuna denk gelen ödemeler Pazartesi günü mü yapılıyor?

Saygılar
    Pazartesi yatar.

4.  Alıntı Originally Posted by TSlayer Yazıyı Oku
    15 Ocak 2022 kupon ödemeli eurobondların (AL40, DA57 gibi) kupon ödemesi banka hesabına yatan var mı? Yoksa hafta sonuna denk gelen ödemeler Pazartesi günü mü yapılıyor?

Saygılar
    Benim 2041 vadeli eurobondlarımın kupon ödemesi dündü, onlar dün yatmış. Ama haftasonuna denk gelenler için Sn. balbatros'un da yazdığı şekilde pazartesi alırsınız.

5.  Alıntı Originally Posted by balbatros Yazıyı Oku
    Pazartesi yatar.
     Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Benim 2041 vadeli eurobondlarımın kupon ödemesi dündü, onlar dün yatmış. Ama haftasonuna denk gelenler için Sn. balbatros'un da yazdığı şekilde pazartesi alırsınız.
    Sn. Balbatros, Sn. Pilavli teşekkürler.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Havacılık zaten porselen dükkanı gibi bir file bakar. Sanırım tahvilin itibarı alaman hükümetinden geliyor. Pandemide kurtarma paketi çıkardılar diye hatırlıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    aynen alman hükümeti olmasa cezbetmezdi.
    almadım ama yurt dışı bir iş var olursa
    bankadan uzun vadeli mortgage alma durumumda teminata konu ederseler alırım valla.
    prospektüsünü çevirecek bir kanki basitinden ucundan anlarız risk seviyesini.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by tantrum Yazıyı Oku
    Nezaketiniz için ben teşekkür ederim. Vergi mevzuatı ile ilgili aklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz. Yardımcı olurum.

Deniz beyin kim olduğuna gelince inanın ben de bilmiyorum. Ama her sabah kalktığımda onun yazılarını ve görüşlerini okumadan güne başlamam. Kendisi çok donanımlı ve bilgili biri. Kendisinin iktisatçı ve finans çevrelerinden biri olduğunu düşünüyorum.
    Sn Tantrum hoşgeldiniz selamlar.
    Çok faydalı olacağınızı düşünüyorum iyiki burdasınız şahsım adına.

Bu forumun tüm başlıklarında vakti zamanında bulunmuş biri olarak
    bu konu başlığında konu dışı başka mevzulara girmez isek
    buna örnek
    banka mevduatı -faiz topiği ve şuanda ev almak ne kadar mantıklı topicleri bu yüzden
    amaçları dışına çıktılar ve popülariteleri gitti.

çok faydalı olacağını düşünüyorum.

Bende bu piyasayı izleyerek
    Türkiye ye giriyorlar çıkıyorlar mantığını çıkarmaya çalışan uzuna vadeli bir yatırımcıyım.
    Elimde ağırlıklı 2036 --96 civarı maliyetli eurobondlar var.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

8. Uzun vadeli eurobondları vadeye yayıp almak mı tek seferde alıp tamamlamak mı sizce?

Sayfa 799/1000 İlkİlk ... 299699749789797798799800801809849899 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •