Sayfa 707/1024 İlkİlk ... 207607657697705706707708709717757807 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 5,649 - 5,656 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bayram gunu bankalar acik olmaz.
    Carsamba gunu acilir tum piyasalar.
    Syg,
    manav açık olur mu dudu bey?
    acaba patates fiyatları nasıl bu aralar?
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

Başka bir forumda açık gibi yazmışlar o yüzden sordum özel bankalarda devlet bankası mantıgi yok sonuçta devlette 10 gün tatil 10 gün yat güzel iş .

Artık bankalarda domatesde satilacakmis.yasadin dudu.gel vatandaş gel Çanakkale domatesi burda 😄

4. Gelirler bu kadar duserken, enflasyon neden artar ?

Nasil artar.?

5. Çanakkale pazarda domates 1.5 -2 lira arasinda. Mis gibi de kokuyor. Emekli olunca gelecektik ama 12 termik santral devreye girince nefes bile alinamayacak güzelim yerlerde.

6.  Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Artık bankalarda domatesde satilacakmis.yasadin dudu.gel vatandaş gel Çanakkale domatesi burda ��
    domates patates iyi de ihtiyar kardeşimiz zamanında bu konuları abartmayalım dedi. bence haklı.burayı izleyenlere de ayıp etmeyelim.sonuçta forum babamızın malı değil kurallara riayet edeceğiz. hepinize iyi bayramlar.
    Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.

7.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Gelirler bu kadar duserken, enflasyon neden artar ?

Nasil artar.?
    Bu stagflasyonun tarifi değil mi ?
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

8.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Bu stagflasyonun tarifi değil mi ?
    Evet aslında gdp küçülürken enflasyon niye artar diye bakarsak slamflasyon diye de adını koyabiliriz.

Sayfa 707/1024 İlkİlk ... 207607657697705706707708709717757807 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •