Sayfa 68/425 İlkİlk ... 1858666768697078118168 ... SonSon
Arama sonucu : 3398 madde; 537 - 544 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

Bu 74.8 milyon dolar aslında şirket bünyesinde değil mi.O para cinerde mi.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    hazır değerlere bak....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    hikaye karmakarışık !

sadeleştiği noktada "en son" cinere geri verilen hisseler karşılığında alınan para var ya da yok

işte o para uzun vadeli alacaklar kaleminde

o alacağı da hedge ediyorlar , usd bazında erimesin diye ??

ee kalan esas kısım ne oldu ? o dolar bazında verilen kredi değilmiydi ? ama pardon o sonra silopi hissesine dönüşmüştü ? ama sonra dönüşmemiş de olabilir !!! olur mu olur ? [emoji846]

Valla anlamadım bu para dümdük kambiyo karı yazıyorsa ty gibi bir kurt bu paranın haybeden kambiyo karının vergisini ödeyecek mi.Ödeyecekse bundan kaçmanın yoluna neden bakmıyor,bunda hadi bizi geçtik kendisinin yediği muhteşem kazığa neden tahammül ediyor.Öyle ya bizi öyle böyle dolandırır,o kısmı kolay,ama devlete ödeyeceği vergi reel,o vergiyi neden ödüyor ki,bir şekilde 4 gemi daha alır parayı başka işe bağlar,bu para niye var,ya da aslında yok mu cidden anlamadım))))))))))

Dolar bazında zaten bu kağıtdan yıllardır kimse para kazanamamış,hadi bazı arkadaşların dediği gibi olsun ty bu ekmeği bize yedirmemeye yeminli olsun buna da eyvallah,ama gene de bu silopi de dönen işlere ve bu kambiyo karı yazan yabancı para işine bunun vergisinin ödenmesine falan aklım ermedi.

Dolar bazında zaten bu kağıtdan yıllardır kimse para kazanamamış,hadi bazı arkadaşların dediği gibi olsun ty bu ekmeği bize yedirmemeye yeminli olsun buna da eyvallah,ama gene de bu silopi de dönen işlere ve bu kambiyo karı yazan yabancı para işine bunun vergisinin ödenmesine falan aklım ermedi.
    --KAP a bildirilen mali tablolar ile vergi ödenmiyor...VUK beyannamesi geçerli...orada ciddi bir vergi gözükmüyor...

holding solo bilançosunda:
    2018 yılı kar: 269.671.651,64 ...vergi 16 milyon.
    2019 yılı kar: 126 milyon...........vergi 4.9 milyon.

Hayır sizin bir yazınızda kambiyo karı iyi değildir,vergisi ödenecek diye yazdığınızı hatırlıyorum da,ona istinaden yazdım.

Vergisi ödenmiyorsa mesele yok.

Sayfa 68/425 İlkİlk ... 1858666768697078118168 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •