Sayfa 25/1001 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 193 - 200 arası.

Konu: Viop XXXIX

1.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku

Plan A) Ben pala olsam tabana kadar verip akşam seansında son 15 dk 50 puan alıp. Yarın bi 50 puan daha yukarıdan açıp hisselerle birlikte akşama kadar rahat rahat gelene geçene verirdim.

Plan B) Amacım mal almak ise tabana yakın kapatıp yarın tabana yakın açıp akşama kadar 10-20 puan aralığında diplerden malı toplardım.

Pala ben değil miyim istediğimi yaparım. İyi ki değilim.
    A planı fena sayılmaz. Şimdi verecek mi alacak mı?

2. cuma günkü paylaşımım eski topikte kalmış...

2,080 di endeks şimdi 1,980

3. Eee şimdi kredili malları yok pahasına kapattıklarına göre yola devam mı

4. Jim Rogers: Türkiye'yi çok seviyorum ama kur nedeniyle şu an yatırım yapmıyorum (BloombergHT)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Jim Rogers: Türkiye'yi çok seviyorum ama kur nedeniyle şu an yatırım yapmıyorum (BloombergHT)
    Döner,şiş kebap,baklavayı seviyorum demiş.Fazlası yok

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    20 kontrat ile dönemiyorum.Kademeler 5 er 5er hareket ediyor.

Emir iyileştireyim derken fiyat daha farklı yerlerde oluyor.

7. Kredili mallar aşağı, kredili mallar yukarı...hayır şu kredili mal taşıyan salaklar kim, çok merak ediyorum..şu piyasada sebepsiz %30 düşse kim ne diyebilir

Bence bu dalgalarda esas hedef vadeli hisse ve endeks tarafındakileri biçmek...buranın tabiatı gereği gözü kararıp teminatına göre büyük poz açanı doğramak isteyebilirler...geçen çok hesap patladı vs dediniz ama, bence hala yolunacak kaz vardır bu tarafta.

Artık mevzu tamamen vadeli tarafta milleti öpmek üzerine kurulu..spot işin görüntü kısmı.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

8. Rus borsası +%1,5 artıda. Düşüse sebep aramamak lazım. Pala kumarhane işini 1 boyut ileri taşıyıp batakhaneye evrilmiş.

Sayfa 25/1001 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •