Nas nerede nas. sabit 14 devam
Nas nerede nas. sabit 14 devam
TCMB: Yüksek küresel enflasyonun, enflasyon beklentileri ve uluslararası finansal piyasalar üzerindeki etkileri yakından izleniyor
TCMB: Gelişmiş ülke merkez bankaları artan enerji fiyatları ve arz-talep uyumsuzluğuna bağlı olarak enflasyonda görülen yükselişin beklenenden uzun sürebileceğini değerlendirmektedir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
İstedikleri gibi manüple ediyorlar, $ yukarı isterlerse her microfona nass diye bağırıyorlar $ bir lira bir lira gidiyor, istemezlerse
Neyse umarım bunlar kayıt altına alınıyordur.
ocak ayı enflasyon oranını bilmeseler doları daha da aşağı salacaklar ama akbabalar bekliyor..
kar adam , işyerinin olduğu ilçenin belediyesine git , orada da vergi çıkmış olabilir. tabela vergisi bilmem ne vergisi falan yazarlar sonra kalırsın öyle borçlu.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
TCMB: Aralık
- Resmi rezerv varlıkları aralıkta 111,2 milyar dolar oldu (Önceki 125,6 mlr dolar)
- Döviz varlıkları aralıkta 64,8 milyar dolar oldu (Önceki 78,5 mlr dolar)
- Altın cinsinden rezerv varlıklar aralıkta 38,5 milyar dolar oldu (Önceki 39,3 mlr dolar)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri