Alýntý Originally Posted by Hissedarxd Yazýyý Oku
Malî yýl bitmeden yani yýlsonu bilançosu belli olmadan 2021 9 aylýk kârýný eski rakamlara dahil etmek çocukça olmuþ kusura bakma. Sen muhasebe konusunda tahmin ettiðimden de bilgisizsin öyle anlaþýlýyor. Diðer konu sermaye artýrýmý yatýrýmcýdan para kaçýrmak için yapýlmaz. Bu mafya düzeninde kaçýrmak için onbinmilyon çeþit yol var ama bedelsiz sermaye artýrýmý bunlardan biri deðil. Adam bedelsiz dedi mi dedi. Dur bakalým hele rakamlar gelsin ondan sonra bakarýz ne, ne deðil diye.

A1 Capital iþi netleþtiði anda deðerlemeler gelecek ve özkaynak artacak. Gelecek kâr rakamý ile birlikte bedava fiyatlar olacak buralar. Uzun farla bakmak lazým yola. Çok sýkýldýk tamam ama yapacak bir þey de yok. Kendi adýma, bu iþin sonunda ne olacaðýný görmeden asla terk edip gitmek yok. Az malým var ama olsun. Sonuna kadar buradayým.
Sendeki bu deðiþimi anlamlandiramiyorum. Demek þikayetten dur bekle gele ya geldin. Hissedar aslýnda sen muradýn adamýydý ama konjonktüre göre iyi polis kötü polisi oynamadin Dimi. Vallahi 2 gündür yazdýklarýn okuyunca aklýma seninde a1 in elemani olduðun düþüncesi geldi. Bu ne deðiþim bayým ! Düne kadar avazý çýktýðý kadar baðýran adam bugün hele bekle diyor. 2021 yýlý karý kesinleþti, .Sen ben bilmiyoruz ama gulerin finans departmaný dibine kadar biliyor. Borsada da fiyatlama açýklanýnca deðil, açýklanmadý yapýlýr. Sen bu kadar saf deðilsin ama bu yazdýklarýn hakikaten beni sasirtti