Sayfa 56/464 İlkİlk ... 646545556575866106156 ... SonSon
Arama sonucu : 3709 madde; 441 - 448 arası.

Konu: ULAS - Ulaşlar Turizm Yatırım

1. Herkese hayırlı bayramlar. Yukarıda yaptığım açıklamalarla ilgili ö syn barendin sorusuna cevap vermek gerekirse kap açıklamalarını takip edersek verdiğim bilgilerin yarısına ulaşabilirsiniz.Diğer yarısı ise alanya ile olan bağlantıların iyiyse inşaatın durumu hakkında bilgi alabilirsin...Şu sıralar borsada moda Galip Öztürk..Herkesin dilinde Galip Öztürk. Girdiği hisseleri çabuk yakalayanlar iyi para kazanırken,geç kalanlar ise büyük zarar edebiliyor..Yani tam bir adrenalin yaşatıyor insanlara..Galip Öztürkün girdiği kağıtlara bakarsak çoğunluğu gayrimenkul yatırım ortaklıkları(YKGYO-ÖZGYO-NUGYO-VKGYO v.s) ...Ulaş hissesiyle bağlantısına gelirsek biliyorsunuz adı Ulaşlar turizm olsa da turizmden çekilerek faaliyet konusunu gayrimenkule dönüştürüyor..Toplam iki adet otelinden birini kiraya verdi,diğeri üzerinde ise konut ve dükkan çalışması yapılıyor..Yani Ulaş hissesine de bir nevi gayrimenkul hissesi diyebiliriz.alanya gibi bir yerde denize sıfır konumda yapılan bu konut ve dükkanlar özellikle yabancı yatırımcılar için gözalıcı bir konumda..Zaten yabancı emlak danışma ofisleri de şu anda satışlara başlamış durumda. İnternetten bu ilanlara rahatlıkla ulaşabilirsiniz.Dükkan teslimi eylül başı konut teslimi aralık başı olduğunu düşünürsek bu küçük ölçekli şirket için bu büyük projenin değerinin hisse fiyatlarına yavaş yavaş yansıması gerektiğini anlayabiliriz.Tam da bu bağlamda Kendine merkez üssü olarak gürcistanı seçmiş olan Galip Öztürk ile bu şirketle ilgilenen panda lakaplı Ayhan Öztürk adlı spekülatörün twitter adresinden eylül başına kadar işleri dolayısı ile gürcistanda olacağını belirtmesi acaba ulaş operasyonunu birliktemi yönetecekler sorusunu insanın aklına getiriyor.Bu bağlamda Ulaş takaslarında metro yatırımın yüklü alıcı olduğu günü görürseniz bu soru cevabını bulmuş olacaktır..Herkese tekrardan hayırlı bayramlar..Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by ekinoks3881 Yazıyı Oku
    Herkese hayırlı bayramlar. Yukarıda yaptığım açıklamalarla ilgili ö syn barendin sorusuna cevap vermek gerekirse kap açıklamalarını takip edersek verdiğim bilgilerin yarısına ulaşabilirsiniz.Diğer yarısı ise alanya ile olan bağlantıların iyiyse inşaatın durumu hakkında bilgi alabilirsin...Şu sıralar borsada moda Galip Öztürk..Herkesin dilinde Galip Öztürk. Girdiği hisseleri çabuk yakalayanlar iyi para kazanırken,geç kalanlar ise büyük zarar edebiliyor..Yani tam bir adrenalin yaşatıyor insanlara..Galip Öztürkün girdiği kağıtlara bakarsak çoğunluğu gayrimenkul yatırım ortaklıkları(YKGYO-ÖZGYO-NUGYO-VKGYO v.s) ...Ulaş hissesiyle bağlantısına gelirsek biliyorsunuz adı Ulaşlar turizm olsa da turizmden çekilerek faaliyet konusunu gayrimenkule dönüştürüyor..Toplam iki adet otelinden birini kiraya verdi,diğeri üzerinde ise konut ve dükkan çalışması yapılıyor..Yani Ulaş hissesine de bir nevi gayrimenkul hissesi diyebiliriz.alanya gibi bir yerde denize sıfır konumda yapılan bu konut ve dükkanlar özellikle yabancı yatırımcılar için gözalıcı bir konumda..Zaten yabancı emlak danışma ofisleri de şu anda satışlara başlamış durumda. İnternetten bu ilanlara rahatlıkla ulaşabilirsiniz.Dükkan teslimi eylül başı konut teslimi aralık başı olduğunu düşünürsek bu küçük ölçekli şirket için bu büyük projenin değerinin hisse fiyatlarına yavaş yavaş yansıması gerektiğini anlayabiliriz.Tam da bu bağlamda Kendine merkez üssü olarak gürcistanı seçmiş olan Galip Öztürk ile bu şirketle ilgilenen panda lakaplı Ayhan Öztürk adlı spekülatörün twitter adresinden eylül başına kadar işleri dolayısı ile gürcistanda olacağını belirtmesi acaba ulaş operasyonunu birliktemi yönetecekler sorusunu insanın aklına getiriyor.Bu bağlamda Ulaş takaslarında metro yatırımın yüklü alıcı olduğu günü görürseniz bu soru cevabını bulmuş olacaktır..Herkese tekrardan hayırlı bayramlar..Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
    hisseneti çok uzun yıllardır takip ederim şimdiye kadar bu kadar saçma bir yorum okumadım.
    her ne kadar galip öztürk çok can yaksada pandanın seviyesine inip onunla birlikte tahta yapacağını düşünmek abesle iştigaldir.

3. Şu anda pandanın attığı tweet..
    Sizi sizin için terkediyorum. Varınca anlayacaksınız. Gidip gelmemek.Gelip görmemek var. Duanızı eksik etmeyin . #dakko #ulas #iztar #tactr
    0 yanıt 0 retweet 2 beğenme
    Bende yıllardır borsanın ve bu tarz forumların içindeyim..@ufuktakiler nikli kişi kadar cahilce bana cevap veren birisi olmadı.Yazmadan biraz araştırır insan ondan sonra yorum yapar...Madem Galip Öztürkü bu kadar iyi tanıyosun kimlerle tahta yapıyor anlatta öğrenelim..Bilmiyorsan sor ben sana öğreteyim..saygısızca cevaplar yazma..Üslubuna dikkat et..Bayram günü yorgunluğuna veriyorum bu yazdığın yazıyı..

4.  Alıntı Originally Posted by ekinoks3881 Yazıyı Oku
    Şu anda pandanın attığı tweet..
    Sizi sizin için terkediyorum. Varınca anlayacaksınız. Gidip gelmemek.Gelip görmemek var. Duanızı eksik etmeyin . #dakko #ulas #iztar #tactr
    0 yanıt 0 retweet 2 beğenme
    Bende yıllardır borsanın ve bu tarz forumların içindeyim..@ufuktakiler nikli kişi kadar cahilce bana cevap veren birisi olmadı.Yazmadan biraz araştırır insan ondan sonra yorum yapar...Madem Galip Öztürkü bu kadar iyi tanıyosun kimlerle tahta yapıyor anlatta öğrenelim..Bilmiyorsan sor ben sana öğreteyim..saygısızca cevaplar yazma..Üslubuna dikkat et..Bayram günü yorgunluğuna veriyorum bu yazdığın yazıyı..
    arkadaşım yorgun falan değilim.
    galip öztürkün tahta yapması için birisi ile anlaşmaya ihtiyacı yok.
    ne galip öztürkü nede ayhan öztürkü hiç sevmem ikiside ky düşmanı.
    ama ikisinin arasında bir fark var.
    ayhan öztürk tvıtterde faceboxta guruplar kurup hisse adı yazar uçacak kaçacak alın der ve komisyonla hisse pazarlar.
    galip öztürk ise metro yatırım aracılığı ile alımlar yaparak milleti cezbedip elinden parasını alır.
    kendi tahtalarında özellikle metroda vaadler etti fakat hepsi fos çıktı.
    sonuç olarak galip öztürk tahtayı kendisi yapar panda gibi biriyle karizmasını çizdirmez.
    gelelim pandanın dün ve bugün attığı tvite adam gidipte gelmemek gelipte görmemek var diyor gürcistanda internet yokmu niye veda ediyor.
    milleti kandırdı yazacak kelimesi kalmadı. ya devletten yada kandırdığı insanlardan kaçıyor.
    ayrıca ayhan öztürkün facebox taki paylaşımlarını sildiğini ve facebox hesabını kapattığını biliyormusun.

5. Sadece para hiç bir şey değildir yanında bilgi olmadıkça..Galip bundan önceki girdiği kağıtlardan bir kısmından amacına ulaşırken bir kısmında ise şirket patronunun sert satışlarıyla yüklü zarar yazdı..Bu yüzden şirkete yakın ,şirket hisselerini toplamış insanlarla veya şirket patronuyla ortak hareket etmek onun için en akıllıcası..Pandanın niyetini ise çözmüş değilim..Dobur iztar ve megap hisselerini önermiş daha önce..Kağıtlar da güzel primler yapmış o önerdikten sonra..Fakat bu 3 şirkete brüt takas gelince geldikleri yere geri dönmüş..Yukarıdan satanlar para kazanmış satamayanlar kaybetmiş..Ben ulaşa panda önerdiği için girmiyorum..Bir realite var ve yukarılara doğru yükselmiş bir inşaat var.Yüzde 80 i tamamlanmış..Bu gayrimenkul haberi ilk geldiği zamanlar da kağıdı takip ediyordum ve 4 lere doğru yükseliş yaptı..Şu anda borsanın rekor kırdığı bir dönemde bu hissenin fiyatı bilinçli olarak baskılanıyor ve aşağılarda tutuluyor..Sanki birileri için bu kağıdı bekletiyorlar.Bu şirketin danışmanı CFK Partners..Ayhan Öztürkle yakınlığı olan bir danışmanlık şirketi..Galip Öztürkün Avgyo şirketi vasıtasıyla Alanya ilçesinde gayrimenkulleri bulunuyor..Yani Galip Öztürk Alanyayı bilen ve oradaki gayrimenkule ilgi duyan bir insan...Belkide Ulaşın inşaatının(Konak seaside towers)daireleri satın alır kim bilir...Ayhan Öztürkün tweetleri ve cfk partnersda söz sahibi olması ile Galip Öztürkün gayrimenkul şirketlerine ve alanyadaki dairelere ilgi duyması insanın aklına acaba sorusu getiriyor.Ayrıca temmuz başı itibariyle hissenin B grubuna geçecek olması ve pandanın tam da bu dönemde oraya gitmesi enteresan..Galip Öztürk derinliği olan ve krediye açık hisselerle ilgilendiği için B grubuna geçiş bu noktada önem kazanabilir. Bunlar tamamen şu anda benim düşüncelerimden ibaret..Herşeyi zaman gösterecek..Ama benim inancım galip olsa da olmasa da ayhan olsa da olmasa da en geç aralık ayına kadar bu hisse de güzel şeyler olacağı..Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir..

6.  Alıntı Originally Posted by ekinoks3881 Yazıyı Oku
    Sadece para hiç bir şey değildir yanında bilgi olmadıkça..Galip bundan önceki girdiği kağıtlardan bir kısmından amacına ulaşırken bir kısmında ise şirket patronunun sert satışlarıyla yüklü zarar yazdı..Bu yüzden şirkete yakın ,şirket hisselerini toplamış insanlarla veya şirket patronuyla ortak hareket etmek onun için en akıllıcası..Pandanın niyetini ise çözmüş değilim..Dobur iztar ve megap hisselerini önermiş daha önce..Kağıtlar da güzel primler yapmış o önerdikten sonra..Fakat bu 3 şirkete brüt takas gelince geldikleri yere geri dönmüş..Yukarıdan satanlar para kazanmış satamayanlar kaybetmiş..Ben ulaşa panda önerdiği için girmiyorum..Bir realite var ve yukarılara doğru yükselmiş bir inşaat var.Yüzde 80 i tamamlanmış..Bu gayrimenkul haberi ilk geldiği zamanlar da kağıdı takip ediyordum ve 4 lere doğru yükseliş yaptı..Şu anda borsanın rekor kırdığı bir dönemde bu hissenin fiyatı bilinçli olarak baskılanıyor ve aşağılarda tutuluyor..Sanki birileri için bu kağıdı bekletiyorlar.Bu şirketin danışmanı CFK Partners..Ayhan Öztürkle yakınlığı olan bir danışmanlık şirketi..Galip Öztürkün Avgyo şirketi vasıtasıyla Alanya ilçesinde gayrimenkulleri bulunuyor..Yani Galip Öztürk Alanyayı bilen ve oradaki gayrimenkule ilgi duyan bir insan...Belkide Ulaşın inşaatının(Konak seaside towers)daireleri satın alır kim bilir...Ayhan Öztürkün tweetleri ve cfk partnersda söz sahibi olması ile Galip Öztürkün gayrimenkul şirketlerine ve alanyadaki dairelere ilgi duyması insanın aklına acaba sorusu getiriyor.Ayrıca temmuz başı itibariyle hissenin B grubuna geçecek olması ve pandanın tam da bu dönemde oraya gitmesi enteresan..Galip Öztürk derinliği olan ve krediye açık hisselerle ilgilendiği için B grubuna geçiş bu noktada önem kazanabilir. Bunlar tamamen şu anda benim düşüncelerimden ibaret..Herşeyi zaman gösterecek..Ama benim inancım galip olsa da olmasa da ayhan olsa da olmasa da en geç aralık ayına kadar bu hisse de güzel şeyler olacağı..Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir..
    Aynen katılıyorum size YTD

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. bi uğrayayım dedim..gerçekten burada ilginç tipler var..akıl diye birşey var bu kağıt gidecek olsa hiçbirinizin ruhu bile duymaz..adam geri zekalı mı gidecek olan kağıdı sizlere söylesin..tuhaf insanlarsınız vesselam..

8.  Alıntı Originally Posted by trail Yazıyı Oku
    bi uğrayayım dedim..gerçekten burada ilginç tipler var..akıl diye birşey var bu kağıt gidecek olsa hiçbirinizin ruhu bile duymaz..adam geri zekalı mı gidecek olan kağıdı sizlere söylesin..tuhaf insanlarsınız vesselam..
    Aynen kardeşim balık bi çarptı tam çarptı birdahaki asla bulaşmam buna

Sayfa 56/464 İlkİlk ... 646545556575866106156 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •