Sayfa 943/1013 İlkİlk ... 443843893933941942943944945953993 ... SonSon
Arama sonucu : 8100 madde; 7,537 - 7,544 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Tobo ya göre mi 3.4910 dedin ?

Birde dolar da bir fırıldak olabilir..

Ben rahatsızım bu pariteye ragmen yukarıda olmamız..Garip..

Ya parite çakılacak..Ki sanmıyorum..

Yada bizde yine faiz maiz...
    Muhtemel 2 noktaları ya 61.8 yada 76.4 fibolari çalışır bunların karşılığı 3.5030 ve 3.4910 su o yüzden 3.4910 aşağı geçilmesi dün oradan döndü bugün parite ucsada gene destek çalıştı. Tobo için ana stop 3.4690 ancak şu anki 2 noktası yani benim formasyon için stop 3.4910. 3 dalgası baslarsa zaten aldırmaz çok pis bir dalgadir.
    Parite 1.1350 yada 1.1400de tepesini yapıp dxy yukarı trendde başlarsa diyorum 1 ay rahatız ama 1.1460 üzeri sakat parite için de şuan resmen satıcı bırakmadılar tek günde. Bundan sonra rahat rahat iner aşağıya inşallah. Sentimentler yüzde 75 satışta olduğu sürece düşecek parite böyle kastirir işte.

2. Dolar Endeksi çakılmış iken dolardaki bu yükseliş parite kaynaklı gibi geliyor.

Sent from my iPhone using hisse.net

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    Dün altın bugün euro belki de yarın usd. Bir ihtimal.
    Sentimentler demekki euroda satıcı altında alıcılar ağırlıkta.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by stonhand Yazıyı Oku
    Muhtemel 2 noktaları ya 61.8 yada 76.4 fibolari çalışır bunların karşılığı 3.5030 ve 3.4910 su o yüzden 3.4910 aşağı geçilmesi dün oradan döndü bugün parite ucsada gene destek çalıştı. Tobo için ana stop 3.4690 ancak şu anki 2 noktası yani benim formasyon için stop 3.4910. 3 dalgası baslarsa zaten aldırmaz çok pis bir dalgadir.
    Parite 1.1350 yada 1.1400de tepesini yapıp dxy yukarı trendde başlarsa diyorum 1 ay rahatız ama 1.1460 üzeri sakat parite için de şuan resmen satıcı bırakmadılar tek günde. Bundan sonra rahat rahat iner aşağıya inşallah. Sentimentler yüzde 75 satışta olduğu sürece düşecek parite böyle kastirir işte.
    Walla sakin olmak lazım..Bugünkü hareket bi garip idi..
    Ben faiz söylemine bağladım biraz..
    Gerçi gümüş mümüş gold petrol kafasını kaldıramıyor..
    Dolar değersizleşecek ise bunlar ne ayak..

Karar vermek güç..

5. ''Fed Başkanı Janet Yellen Londra'da konuşma yaptı. Yellen bankaların çok daha güçlü olduğunu belirtti. Yellen Fed'in almış olduğu önlemler sayesinde çok uzun bir süre finansal krizin olası olmadığını söyledi.''

https://tr.sputniknews.com/ekonomi/2...-beklemiyoruz/

bu da memleket hali

https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...gubre-dokuldu/

... herif kampa kendisini bırakmış.

bu zihniyette ... düşer parite.
    Tekniğe inanma,Tekniksiz kalma.

6. Hocam her grafik birbirinden bağımsızdır ancak euroda çok satıcı var sentimentler hiç alım tarafına geçmedi düştükçe satıcı arttı sonuç böyle bir gün yaşandı. Usdtry de dedigim gibi 2.5 aydır 2 noktasını arıyorum 3.4910 tamamsa net hedefleri yarın grafikle koyarım. Evde prensip gereği mt4 yok. Bugünkü harekette faizin artık ana düşman olmasıda etkendir. Siyasal İslam sonunda dış gösterdi dolar helal faiz haram yaşasın mutahitler. Faiz yüksekse gmenkul işi biter ve sonunda uyandı bademler.

7.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Walla sakin olmak lazım..Bugünkü hareket bi garip idi..
    Ben faiz söylemine bağladım biraz..
    Gerçi gümüş mümüş gold petrol kafasını kaldıramıyor..
    Dolar değersizleşecek ise bunlar ne ayak..

Karar vermek güç..
    TURK ORDUSUNUN SURİYEYE GİRDİĞİNE DAİR BİLGİ GELİYOR.

Vocal Europe‏ @thevocaleurope

BREAKING |

#Turkish army is 'reportedly' to enter #Syria tonight with a massive number of security forces (we will keep you posted)

8. Afrin kırsalı obüslerle ateş altına alınmış. pkk itlerine...

Sayfa 943/1013 İlkİlk ... 443843893933941942943944945953993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •