-
YENI GENEL MUDUR HAYIRLI OLSUN !!
Sermaye piyasalarýnýn deneyimli yöneticilerinden Mehmet Serkan Esenpak, A1 Capital Yatýrým Menkul Deðerler AÞ'de Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak göreve baþladý.
A1 Capital açýklamasýna göre, sermaye piyasalarý alanýnda 25 yýllýk deneyime sahip olan Esenpak, son olarak Vakýf Yatýrým Menkul Deðerler AÞ'de Satýþ ve Pazarlamadan Sorumlu Direktör olarak görevini yürütüyordu.
Açýklamada görüþlerine yer verilen Mehmet Serkan Esenpak, A1 Capital Yatýrým Menkul Deðerler AÞ'nin Türkiye'nin önde gelen aracý kurumlarýndan biri olduðunu belirterek, "Genel Müdür olarak görev alacaðým A1 Capital Yatýrým'da 2022 yýlýnda sürdürülebilirlik ilkesi dahilinde mevcut planlarýmýzý hýzlandýrýp sektördeki büyüme odaklý pozisyonumuzu koruyacaðýz. Yönetim Kurulumuza bu süreçteki destekleri için teþekkür ediyor, birlikte baþarýlý bir yýl geçirmeyi temenni ediyorum." ifadelerini kullandý.
Ýstanbul Üniversitesi Ýþletme Fakültesi mezunu olan Mehmet Serkan Esenpak, finans sektörüne 1995 yýlýnda Yapý Kredi Sigorta AÞ'de görev alarak baþladý. 1998'de Vakýf Yatýrým Menkul Deðerler AÞ bünyesine katýlan Esenpak, 24 yýl boyunca çeþitli birimlerde uzman, müdür yardýmcýsý, müdür ve direktör olarak çalýþtý.
Gönderi Kurallarý
- Yeni konu açamazsýnýz
- Konulara cevap yazamazsýnýz
- Yazýlara ek gönderemezsiniz
- Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer Ýmleri