Alýntý Originally Posted by FÝBONACCÝ Yazýyý Oku
Sayýn þaholi...
Bir insanýn arkasýndan konuþmak haysiyetsizliktir..
Burada her yazana sallayýp duruyorsun..þu tinerci bu saticý þu dönek bu deli...tek sen mi haklýsýn..
Bak arkamdan ismimi cismimi anma lütfen..
Yaþýn küçük sanýyorum..çok dengesiz pervasýz boþ ve tutarsýz yazýyorsun..
Yazýlarýnda çok düþük seviye var..
Borsada yatýrým yapmayý ve gereken sabrý gösteremiyorsun..
Bütün portfoyü bir yere baðlayýp bile bile lades olup zararda oturuyorsun..
Lütfen arkamdan yazýp durma..
Millet sirf senin bu seviyesizliðinden dolayý foruma girmek istemiyor..
Az birþey faydan olsun..

SM-A515F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gulerde ben baþkasý ile yazýþýrken gelip bana cirlamistin hatýrlatýrým. Ýlaveten sen demedin mi bu hisse sinsi sinsi yükseliyor göreceksin, ne oldu yükseldi mi ? Hala gelip burda yatýrým analizlerinin baþarýsýzlýðýný bertaraf etmek adýna bana saldýrýyorsun. Ne oldu, bu hisse gidiyordu diye bas bas baðýrýyordun. Ben arkandan konuþmuyorum, umuma açýk seninde okuyqbilecegin bir platformda yazýyorum. Yapýlanlar herkese eriþilebilir durumda. Benim yüzümden yorum yapmiyorlarmýþ yahuu sen yazdýn da ne oldu hadi söyle ne oldu , o kadar yazdýn ne oldu ? Cevap ver. Hangi yazdýðýn, hangi grafiðini tuttu ? Ayrýca herkes yazýyor sen mera etme. Saçma ve boþ yorumlarýna çok anlam yüklemiþsin sen , hadi benimkiler basit peki ya senin deðerli grafik ve deðerlendirmelerini kime ne katkýsý oldu ? Tinerci seni , yaptýðýn algý ile milleti gülerde kitledin, birde utanmadan burda yaziyon. Haysiyet nedir bilirmisin, söylediklerinin hiçbirinin çýkmamasý nedeni ile gelip özür dilemektir haysiyetli olmak, gundem deðiþtirip baþkalarýna saldýrmak deðil. Sen çýkýp yarattýðýn beklentiler için yanýldým dedin mi ?