Rica etsem bir hurgz teknik analizi çizer misiniz![]()
Çok önceden çizmişim bu hızla Yeşil trend 2.58 e kadar çıkabilir orada bakmak lazım.
Hayırlı Günler...
Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Günaydın Üstad hayırlı günler.
![]()
Sayın Dandanakan Tektu yorumu yapmanız mumkunmu saygılar
@Dandanakan Üstâd mesajınızı henüz görmedi sanırım...
O cevap yazana kadar sorunuz boşta kalmasın ben cevap yazayım. Bu başlık altında sorulan sorulara, elbet bir cevap veren olur...
TEKTU...
Saatlik ve özellikle de günlük olarak biraz sıkıntılı duruyor. O nedenle 1.69 atına sarkma ihtimali yüksek ve bu durumda ilk etapta destek 1.59 civarında olacaktır. Bu saatlik destektir. Eğer durum daha da bozarsa bu durumda günlük bazda 1.48 gibi hareketli ortalamaların toplandığı bölgeye kadar düşüş beklenebilir...
Genel olarak ise, haftalık ve aylıkta durumu fenâ değil. Özellikle aylıktaki dönüş manevrası çok mükemmel. Fakat yine de 1.50 civarına kadar düşme ihtimali var...
Bu durumda hangi vade ile işlem yaptığınıza göre durumu değerlendirip öyle karar vermeniz lâzım...
Kısa vade düşünmeyen birisi 1.50 altına gelmeden hatta 1.48 'in altına düşmediği sürece bu hisseyi tutar...
Kısa vade düşünen ise 1.69 altına sarkmaya başlayınca satışa geçer, sonra yeniden şartlar olgunlaşırsa alım yapar...
Hisseler kovalanmalıdır. Ya da alıp 1-2 sene beklenmelidir. Yöntemler değişir...
![]()
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Yer İmleri