Sayfa 959/987 İlkİlk ... 459859909949957958959960961969 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 7,665 - 7,672 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1. USD/ TL kuru nedense dxy yükseldiğinde düşmeye başlıyor. euro / usd paritesi yükselirken ise euro ile birlikte yükselmeye başlıyor. Bu dış güçler bizimle eğleniyor mu ?

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    beyaz dona kasada $ 215 yazıyorlar

beyaz donlular yuvarlak masa şövalyeleri

yaşasın beyaz donlular kardeşliği

[IMG][/IMG]

https://www.sunspel.com/us/mens-sea-...-mbox4711.html

https://www.sunspel.com/euro/
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

3. Şimdi twıtter de gördüm ; Samsun da bazı hainler ATATÜRK heykelini yıkmaya çalışmışlar. Eğer doğruysa ve bu ********ler bulunarak derdest edilmemişse söylenecek söz bitmiştir. Bir millet kendi atasına hainlik yapamaz. Olsa olsa ajanların provakasyonudur diye düşünmek isterim. Ülke insanını karpuz gibi parçalamak kime ne hayır getirir ? Hele bir de kandil günü bu olay yapılarak güya din üzerinden yürüyecekler. Bu millet bu oyunlara gelecek kadar mı eğitimsiz bırakılmış .

4.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Şimdi twıtter de gördüm ; Samsun da bazı hainler ATATÜRK heykelini yıkmaya çalışmışlar. Eğer doğruysa ve bu ********ler bulunarak derdest edilmemişse söylenecek söz bitmiştir. Bir millet kendi atasına hainlik yapamaz. Olsa olsa ajanların provakasyonudur diye düşünmek isterim. Ülke insanını karpuz gibi parçalamak kime ne hayır getirir ? Hele bir de kandil günü bu olay yapılarak güya din üzerinden yürüyecekler. Bu millet bu oyunlara gelecek kadar mı eğitimsiz bırakılmış .
    ülkenin kurucularına ana avrat sövenlere bu bölgeden her seçimde % 65+ civarında oy çıkıyorsa
    kimse kusura bakmasın bölge insanında bir şey aramak lazım, bunu dünyanın hiç bir ülkesinde göremezsiniz..

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Şimdi twıtter de gördüm ; Samsun da bazı hainler ATATÜRK heykelini yıkmaya çalışmışlar. Eğer doğruysa ve bu ********ler bulunarak derdest edilmemişse söylenecek söz bitmiştir. Bir millet kendi atasına hainlik yapamaz. Olsa olsa ajanların provakasyonudur diye düşünmek isterim. Ülke insanını karpuz gibi parçalamak kime ne hayır getirir ? Hele bir de kandil günü bu olay yapılarak güya din üzerinden yürüyecekler. Bu millet bu oyunlara gelecek kadar mı eğitimsiz bırakılmış .
    Yıkmaya çalışanlar bir şey değil onlar çıkıyorlar heykele ip bağlıyorlar. Arabayla çekiyorlar çevrese kimse müdahale etmiyor
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Sabah 6 civarlarinda yapmaya calismislar. Halati baglayip arabayla cekerek yikmak niyetindelermis.
    Ancak parkin karsisindaki pideci calisanlari dükkani yeni acarken görmüsler. Birini yakalamislar, digeri ise kacmis ama onu da yakalamislar sanirim.

BDDK Başkanı Akben:
    -Kredi faizlerinin düşmesini bekliyoruz
    -Yeni oyuncular gelmek istiyor.
    Dijital bankacılığa yerli ve yabancı ilgi var
    -Kripto yasasında çalışmalar sürüyor.
    -Bu alan regülasyona muhtaç-Apara

BDDK/Akben: (Otomotiv kredisinde taksit artacak mı?)Güncelleyeceğimiz rakamlar var-Apara

BDDK/Akben:
    -Kur korumalı mevduat 290 milyar TL
    -Kur korumalı mevduata ilgi artarak sürecek-Apara

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 959/987 İlkİlk ... 459859909949957958959960961969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •