Döner , fast food , AVM işinin ciğerinden geliyorum. (hem sanayiciliği hem ticareti) Gelen müşteri sayısında artış yok bilakis azalma var. O yüzden gelen kişiden maximum ciroyu elde etmek nihai amaç. Ayıplamayın size extra satış yapmak isteyen emekçiyi , onu da zorlayan var.
Ama bi kaç sayfa önce bi arkadaş yazmış , tatlıya kaymak için extra para istemelerini anlayabiliyorum ama iskender dönere tereyağı için extra para istemek tam bir süzme o.ç luğu. Yemeğin adı zaten tereyağlı iskender döner. Extra istemek ilk defa duyuyorum. Eğer kurumsal bir fast food zincirine ait ise gittiği restaurant , kesinlikle merkezlerini arayıp çok ağır şikayet etsin. Kuvvetle muhtemel dükkan sahibinin bile haberi yoktur. İşten attırsın , hak etmiş o terbiyesiz.
2ocakta fast food ve kahve zincirleri en az %30koydu. Sonrasi atış serbest. Bim de dondurulmus somon görmüştüm fiyati uygundu. Deneyen var mi.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Turk somonu ve Norveç s. Var Norveç uyi.dondurulmus iyi olmuyor.besin degeri duser.taze kesilmis iyidir
hıbrıt arabalarda tam palavra .pılı 3 sene garantıde.sonrası paralı.pıl desen kaca?
en mantıklısı 1.0 polo almak.
ABD’nin New York Times Gazetesi, doktorların Türkiye’den ayrıldığını haberleştirdi. Gazete, uzun çalışma saatlerini, şiddet olaylarını, ekonomik zorlukları ve enflasyonu gerekçe olarak aktarıyor. Son 10 yılda 4 Bin doktorun Türkiye’yi terk ettiği belirtiliyor.
https://t.co/prhV0DlXQz
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Yer İmleri