Kamu-Sen: Ocak ayında dört kişilik bir ailenin masrafları %14,71 oranında zamlandı. Çalışan tek kişinin açlık sınırı ise bir önceki aya göre 598,20 TL, %15,60 oranında yükseldi ve 4.433,40 lira olarak hesaplandı.
Kamu-Sen: Ocak ayında dört kişilik bir ailenin masrafları %14,71 oranında zamlandı. Çalışan tek kişinin açlık sınırı ise bir önceki aya göre 598,20 TL, %15,60 oranında yükseldi ve 4.433,40 lira olarak hesaplandı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
merhaba..
DİKKAT
UKRAYNA İŞİNİ CİDDİYE ALIN, HEMDE ÇOK..
PUTİN : EĞER UKRAYNA DA BİR HAREKETLİLİĞE NEDEN OLURSANIZ ,KARŞILIK VERİRİM
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Pust bu dünya.. toplantılar yapılıyor, işgale uğrayacak ülke masada yok. Başkaları karar veriyor. Ordun yoksa bu dünyada hiçsin. Barış için ordu gerekiyorRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bloomberg te şu an BOSSA YK başkanı var..
badem
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez : Şu anda sadece 7 köyümüzde kesinti söz konusu.
Bakan Dönmez : Yaşanan arıza sayısına baktığımızda 10 yıllık arıza 1 günde oluştu. 13 ilden buraya bakım-onarım ekibi sevk edildi. Faturaların tahsilatını da 1 ay erteliyoruz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Çekoslovak lar için ww2 öncesi yapılan görüşmelere benziyor. Ingilizler ile almanlar arasında. Ha birde fransa vardı gözlemci. Cekoslavaklar orada değildi. Hitler bu ülkenin bir kısmını savaşmadan aldı. Tabi bu onu durdurmadı sonra.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Munich_Agreement
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Yer İmleri