Artan

12.320,00 10 18:10
85,80 10 18:10
236,70 9.99 18:10
88,70 9.98 18:10
67,85 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

46,58 -9.99 18:10
56,05 -9.96 18:10
194,30 -9.96 18:10
10,80 -9.92 18:10
21,60 -9.47 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

14.811.272.651,72 18:10
11.086.493.448,58 18:10
7.357.061.520,82 18:10
6.085.142.723,10 18:10
5.960.933.774,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8007 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XXXIX

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Meydanı boş bulunca, geçen bir köpek bile büyük etki yapar. Paul Valery

Bunların havlaması bitmez Abka.Bunlar için daha ağır şeyler yazıp , ekstre ile döverizde bize yakışmaz.
    nerdesin diye soran arkadaşlar oluyor borsa genel de sindoma temel teknik analiz topiğinde zaman buldukça yazıyorum.
    herkese bol kazançlar.Kolay gelsin.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Meydanı boş bulunca, geçen bir köpek bile büyük etki yapar. Paul Valery

Bunların havlaması bitmez Abka.Bunlar için daha ağır şeyler yazıp , ekstre ile döverizde bize yakışmaz.
    nerdesin diye soran arkadaşlar oluyor borsa genel de sindoma temel teknik analiz topiğinde zaman buldukça yazıyorum.
    Mesajını görmeden birşeyler yazdım..
    Senden bugüne kadar olumsuz anlamda etkilenen yoktur ki bir sürü kişi takip ederek çokta kazanmıştır…
    Takıldığın kişilerden biri T+2’yi dahi bilmezken burada laf sokma yarışında, değmez kısaca…
    Kazancın bol olsun, eline sağlık…

3.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Mesajını görmeden birşeyler yazdım..
    Senden bugüne kadar olumsuz anlamda etkilenen yoktur ki bir sürü kişi takip ederek çokta kazanmıştır…
    Takıldığın kişilerden biri T+2’yi dahi bilmezken burada laf sokma yarışında, değmez kısaca…
    Kazancın bol olsun, eline sağlık…
    Bu teknik yok vs muhabbeti yapanları itin dötün içine sokarım biraz ağır tabir ama artık hak etmeye başladılar ,
    bunlar özelden başka yazarlar , burada başka yazarlar ,
    bunların gözüne yazdıklarını sokuyorum kendi yazdıklarını sonra utanmadan arkadan sallıyorlar,
    oğluuuuuuuuuuuuum seni ipten alan adama ne sallıyorsun hala , boynundaki ilmeyi o TAAAAAAAAAAAAAAA çıkardı koydurma bana buraya yazdıklarını.Bu yüzden hepsi işine gücüne baksın hepsinin plakası alındı vakti saati gelince görüşücez.
    bak sallayan varya bir tane daha hemen topiğe gitmiş bakmış bunlar gizliden takipte ederler sayfamda görüyorum çünkü , inanmadığınız TA yı yorumlayanın sayfasına ne giriyorsunuz
    Eyvallah cansın , bol kazançlar.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Meydanı boş bulunca, geçen bir köpek bile büyük etki yapar. Paul Valery

dostum seni biliyoruz zaten umarım bu troller senin diğer topiğe de bulaşmazlar. Trolleri engelledim ama illaki karşımıza bir yerlerden çıkıyorlar.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5. TA ile uğraşan piyasaya bakmayı unutur..
    TA ya şartlanır..

Piyasaya bakın!!!

Hep yazıyorum..Olay özellikle viop tarafında dönmeye başladı son senelerde..
    Dün eregl ye yüzde 7 (dipten yüzde 10) yapan kuvvet de para mı bitti de bugün eksilerde sabahtan beri..
    Dün yüzde 10 yaptıracak nedenler 1 günde buhar mı oldu..Yada bu nedenlerin hepsi fiyatlandı bitti mi..?
    Bullshit diyor buna batılılar..

Bütün o izlediğiniz tuprs petkm eregl şu bu..Kese kağıdına doldurdukları KY yi viop da biçmek için varlar artık..
    Yok petkm de durma var mış..
    Yok nafta etilen makası..
    Yok petrol fiyatları
    Yok eregl de temettü verdi vermedi..
    Yok THY pandemi..

Hepsi palavra..

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz