Sayfa 25/993 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 193 - 200 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Ceza hangi vergi türü ile ilgili

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kdv

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Londra’daki toplantıya Merkez Bankasından herhangi bir yetkili davet edilmediği için, Merkez Bankasından katılım olmamış diyorlar.
    Bir de toplantıyı Ferit Şahenk’in sahip olduğu finans kurumu organize etmiş. Normalde bu tarz toplantıları büyük bankalar organize edermiş. Bu da yabancı ilgisinin azaldığını gösterirmiş diye bir video izledim.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Londra’daki toplantıya Merkez Bankasından herhangi bir yetkili davet edilmediği için, Merkez Bankasından katılım olmamış diyorlar.
    Bir de toplantıyı Ferit Şahenk’in sahip olduğu finans kurumu organize etmiş. Normalde bu tarz toplantıları büyük bankalar organize edermiş. Bu da yabancı ilgisinin azaldığını gösterirmiş diye bir video izledim.
    Özelden atarmısın linki.

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Biz : Döviz getirin, düşük kurdan 13,50 gibi bozalım. TL’ye de düşük faiz veriyoruz. Faiz de yükseltilmeyecek , vade bitiminde o günkü kurdan yine döviz alırsınız. Kaçsa artık.

Onlar : …………….
    üstad borsayı unutmuşsunuz çok güzide şirketler var hadi olmadı bankalar var bi baksınlar 10 sene önce neymiş şimdi ne olmuş

adamın aklını alırız. halka arzdaki ilk hafta grafiklerini atarız adamlara

Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Özelden atarmısın linki.
    Attım hocam

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Attım hocam
    Sağ ol bilader.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by Oralet-osman Yazıyı Oku
    Bana da 2016 yilindan bu ocakta 358k tl ceza kestiler.
    Herseyi ispatladik savunmamizi yaptik, ben keserim mahkemeye git dediler.
    Hicbirsey odemeyin cok kapsamli af ve yapilandirma geliyor.
    Haciz isi problem tabii, VD sine teminat gosterip tedbir koydurtup hesaplarinizi cozdurebilirsiniz.
    Gecmis olsun.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Kanun nizam tanımayan , eşkıyalıkla ülke yönetenlere hiçbir şey fayda etmiyor...
    Borcun,En az % 20 sini peşin istiyorlar..
    Seçim öncesi kapsamlı af / yapılandırma çıkarırlar da,bu güne - bana- faydası yok..
    Bu zübükler;O zamana kadar , ''vatandaş dan ne yolabilir isek kaardır '' mantığı ile hareket ediyorlar..

8. Hadeee turfanda fatura bunlar!!!:8 ocak-8 şubat elektrik faturası:715 tl,haydi şimdi bütün eller havaya...

Not:bir önceki aya göre yaklaşık 50kw az tüketmemize rağmen 200 tl fazla fatura geliyor,ayrıca tüm tüketim ;2.227 tl den fiyatlanmış,bazı arkadaşların dediği gibi 200 kw sonrası zamlı tarifeye geçiş yok,o miktarı geçtiysen direk yaslamışlar,çüş artık normal kullansak standart bir eve bin tl+ gelecek fatura,sebep olanları, destek olanları saygıyla selamlarım....
    Son düzenleme : watcher46; 08-02-2022 saat: 14:30.

Sayfa 25/993 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •