Sayfa 29/993 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 225 - 232 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Nebati yabancı yatırımcılara Türkiye deki enflasyonun yabancıların kültürel olarak anlayamayacağı sebepten yükseldiğini söyledi.

https://m.bloomberght.com/bloomberg-...yuksel-2298401

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    benzinlikten otelden bahsetmiştir o işleri ben bilirim ışıltıma bakın demiştir
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

2.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Tcmb: 1 mayıs-31 temmuz arası yp reeskont kredisi kullanacak firmalara döviz mevduatlarının %20'sini tl'ye çevirme zorunluluğu getirildi- bloomberg ht
    tahtacının elini rahatlamaya yönelik aksiyonlar..
    ytd..

Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    12,5 beklentimiz yalan oldu...13,5 lar da yalan olacak gibi..tahtacının son günlerde eski performansı yok..
    Taşıma suyla değirmen dönmez.!!!
    Cari açık nasıl finansa edilecek.???
    Yurtdışı Kısa vadeli dış borçlar ne ile ödenecek.???
    BOTAŞ a her ay 4 milyar dolar taze dolar lazım.!!
    450 milyar dış borç faizleri nasıl ödenecek.!!!????
    Dolar rekor üstüne rekor kıracak.!!
    Sen bakma.!!
    Havanda su döven.!!!!
    Sazanlara.!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Tcmb: 1 mayıs-31 temmuz arası yp reeskont kredisi kullanacak firmalara döviz mevduatlarının %20'sini tl'ye çevirme zorunluluğu getirildi- bloomberg ht
    Bankalardan ve döviz büfelerinden döviz alan vatandaşların, aldıkları dövizin % 20’sini anında TL’ye çevirme zorunluluğu getirildi.

Not: Bunu ben şimdi uydurdum ama, birkaç kez okuyunca mantıklı geldi bana nedense.

Bloomberg: Nebati Londra'da Türkiye’de enflasyonun yabancıların kültürel olarak anlayamayacağı sebepten yükseldiğini söyledi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. Yani çoğu AKP yandaşı olan esnafın kötü niyetli olduğunu ve enflasyonun bundan arttığını ima etmiş?

7. Biz sıçtık.buralarda sıva harcı arıyoz demiş

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bloomberg: Nebati Londra'da Türkiye’de enflasyonun yabancıların kültürel olarak anlayamayacağı sebepten yükseldiğini söyledi

Ekonomi Nobel ödülüne aday ekip.!!!
    Londradakiler şapka çıkarmıştır.!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 29/993 İlkİlk ... 1927282930313979129529 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •