Sayfa 434/1001 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534934 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 3,465 - 3,472 arası.

Konu: Viop XXXIX

1. Komşum borsa ile vakit geçirdiğimi biliyor, metaverse, simulasyon, matrix vs onlara da inanıyor. Sen akıllı adamsın duvardan gelen seslere filan bakma kendi aklın ile işlem yap daha çok kazanırsın, onlar sana ne diye iyilik yapsın vs dedi.

Oysa sen kitleye uyma aynı sektördeki diğerlerine gir diye ilham gelmişti. Burada da dün uyarı yapanlar vardı aslında. Bunlar kısmen akla yatsa da garanti parayı almamak akılsızlık olur diye düşündüm.

Herif deredeki taş ile havadaki kuşu vurdu muhtemelen.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    ereğli kırdı kıracak

-sıradaki şarkımız temettü kağıdı sevmeyenlere gelsin
    pazartesi 27.30 yukarı geçerken vermiştim tüyoyu, değerlendirebilen arkadaşları tebrik ederim

pala geçen hafta tokat manyağı yaptı piyasayı, bu hafta korkudan kimse mal alamazken, yukarı yukarı temposuna girdi.. 2300- 2400 aralığını tek tuş geçmeye manke

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Komşum borsa ile vakit geçirdiğimi biliyor, metaverse, simulasyon, matrix vs onlara da inanıyor. Sen akıllı adamsın duvardan gelen seslere filan bakma kendi aklın ile işlem yap daha çok kazanırsın, onlar sana ne diye iyilik yapsın vs dedi.

Oysa sen kitleye uyma aynı sektördeki diğerlerine gir diye ilham gelmişti. Burada da uyarı yapanlar vardı aslında. Bunlar kısmen akla yatsa da garanti parayı almamak akılsızlık olur diye düşündüm.

Herif deredeki taş ile havadaki kuşu vurdu muhtemelen.
    kaptırdın yine ecinnilere kendini

4. Dün Neil DeGrasse Tyson'ın programı vardı. Stephen Hawking uzaylılara mesaj filan göndermeyin yerimizi de belli etmeyin, gelirler huzurumuzu bozarlar demiş. Diğer görüş bunlar bizim mesajları okuyacak kadar gelişkin ise gelirler teknoloj ve bilgi transferi yaparlar demiş. Sonuçda mesajlar gönderiliyor. Bir kaç da bu konuda film var.

Bana Stephen Hawking görüşü daha yakın gibi.

https://evrimagaci.org/neil-degrasse...bir-hayat-5470
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

AA Finans Sanayi Üretimi Beklenti Anketi sonuçlandı

https://parafesor.net/aa-finans-sana...ndi-09-02-2022

6.  Alıntı Originally Posted by poor Yazıyı Oku
    Ben bu semtte buna benzer bir evde 12 sene yaşadım.(1984-1996 apartman yeni yapılmıştı)
    Benim gibi fakirler için bulunmaz fırsat.
    Bir başkadır benim semtim.(Eşrefpaşa-Bayramyeri)
    Dere sokağında mı oturuyorsun.Bende şişman ekmek fırınına yakınım.

7.  Alıntı Originally Posted by dealer35 Yazıyı Oku
    Dere sokağında mı oturuyorsun.Bende şişman ekmek fırınına yakınım.
    Bülent AKARCALI gilin(eski bakan), AKARCALI Caminin (Kırım-Tatar börekçi Bülent'in)alt sokağında (396 sokak,tatar mahallesi)doğma,büyüme oturuyorduk.(hala rahmetli anne-babamızın ve doğduğumuz ev orada)

https://www.google.com/maps/place/T....2!4d27.1270184

vakıfla halk tahsisli sermaye artırımı yapacakmış. ne diyeyim hayırlı işler. ikisi de aynı gün aynı saatte göndermiş. tesadüf olmalı.

buralara para gömen de ayrı bir vaka. incelenmeli.

mevzu bu kamu bankaları olunca en fazla takıldığım konu. yani şimdi mesela kerem alışık kimdir? babasının soyadı dışında ne vasfı vardır? tahsili nedir? halkbank reklamları dışında nereden para kazanır?

reklamlarda kasıla kasıla tıfıl bankacılara hayat dersi veriyor.
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 434/1001 İlkİlk ... 334384424432433434435436444484534934 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •