Sayfa 435/1001 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535935 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 3,473 - 3,480 arası.

Konu: Viop XXXIX

1.  Alıntı Originally Posted by poor Yazıyı Oku
    Koyunu çok olan bölgeden arazi satın alacağım,araziyi dikenli telle çevireceğim.
    Koyunlar tellere takılıp yünlerini bırakacak,Garanti kazanç sağlayacağım.

YTD....
    Yazar burada ne demek istemektedir,açayım biraz.

Borsa için ayrıdığım parayı bankaya yatırdım %22,5 nema getirisi var.
    Her ay bu nema ile hisse alıyorum,maliyetim sıfır (0) (enflasyonu saymazsak ki zaten olan oldu,bundan sonra düşer diye düşünüyorum).
    2023 haziran ayına kadar bu şekilde hisse alacağım,arada büyük çöküşler olursa ana paradan hisseye geçeceğim.

ytd

2. Gürsel TEKİN bey 4 şubatta Çırağan sarayın da düğün yaparak evlenmiş,kendisini kutluyorum.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/g...di-507044h.htm

TCMB toplantısında TOBB üyeleriyle neler konuşuldu?

https://parafesor.net/tcmb-toplantis...ldu-09-02-2022

Adam resmen malı götürdü bu reklam işinden. Hem de sahtekarca
     Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    vakıfla halk tahsisli sermaye artırımı yapacakmış. ne diyeyim hayırlı işler. ikisi de aynı gün aynı saatte göndermiş. tesadüf olmalı.

buralara para gömen de ayrı bir vaka. incelenmeli.

mevzu bu kamu bankaları olunca en fazla takıldığım konu. yani şimdi mesela kerem alışık kimdir? babasının soyadı dışında ne vasfı vardır? tahsili nedir? halkbank reklamları dışında nereden para kazanır?

reklamlarda kasıla kasıla tıfıl bankacılara hayat dersi veriyor.
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

ABD'de toptan eşya stokları Aralık ayında yükselişini sürdürdü

https://parafesor.net/abdde-toptan-e...rdu-09-02-2022

6.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    vakıfla halk tahsisli sermaye artırımı yapacakmış. ne diyeyim hayırlı işler. ikisi de aynı gün aynı saatte göndermiş. tesadüf olmalı.

buralara para gömen de ayrı bir vaka. incelenmeli.

mevzu bu kamu bankaları olunca en fazla takıldığım konu. yani şimdi mesela kerem alışık kimdir? babasının soyadı dışında ne vasfı vardır? tahsili nedir? halkbank reklamları dışında nereden para kazanır?

reklamlarda kasıla kasıla tıfıl bankacılara hayat dersi veriyor.
    Pay değeri belirlenmemiş kabaca 1'er milyar dolar koyacaklarmış.

Share dilution veya hisse sulandırma yapılıyor. Millet seneler önce pahalıdan aldı karşılığı alınamadı.

Hisse fiyatı yüksek belirlenir bence, geçen seferki fiyata faiz veya enflasyon yürütülmesi de bir seçenek.

Ya da umarım olmaz bizim ekip faizli banka hissesi almaz deyip düşük fiyat belirlenebilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by poor Yazıyı Oku
    Gürsel TEKİN bey 4 şubatta Çırağan sarayın da düğün yaparak evlenmiş,kendisini kutluyorum.

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/g...di-507044h.htm
    Az önce CHP li bir arkadaşım mesaj attı,Gürsel bey kalp krizi şüphesi ile hastahaneye kaldırılmış.
    Geçmiş olsun.

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Pay değeri belirlenmemiş kabaca 1'er milyar dolar koyacaklarmış.

Share dilution veya hisse sulandırma yapılıyor. Millet seneler önce pahalıdan aldı karşılığı alınamadı.

Hisse fiyatı yüksek belirlenir bence, geçen seferki fiyata faiz veya enflasyon yürütülmesi de bir seçenek.

Ya da umarım olmaz bizim ekip faizli banka hissesi almaz deyip düşük fiyat belirlenebilir.
    sn ariston açıkçası metni okumadım. daha önce defalarca olandan bir farkı olacağını sanmıyorum.

eminim türk filmlerindeki klişeler gibidir. battal gazi 100 kişiyi döver, fakir erkek zengin kız veya tersi vs vs
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 435/1001 İlkİlk ... 335385425433434435436437445485535935 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •