[QUOTE=Radyocu;5782819]

Originally Posted by
Gölge
İçindeyken bedelsiz açıklayan çok senet gördüm. İşbir örneğini vermişsiniz. O senedi egguble değil de meritle kıyaslamanızı tavsiye ederim.
Demek istediğim de tam da buydu. Elma ile armudu kıyaslamak çok yanlış. Patronun yatırımcıyı yediği şirketleri de altına örnek olarak yazmak çok yanlış.
Ne diyebilirim ki?
Ayrıca o kadar ileri görüşlüsünüz ki benim 15-20 kar ile gideceğimi tahmin etmişsiniz ama eggub gibi şirketi işbir ile kıyaslıyorsunuz. İsterseniz bir de temgıda yı kıyaslayın...
Sizin için tekrar yazıyorım. 5 liralık şirket ile 200 liralık şirketin bedelli açıklaması aynı şey de-ğil-dir.
Buradaki bedelli sembolik olur.
Bu arada senedin forumuna gelip ellerini ovuşturarak olumsuz algı yaratmak bence seviyeleri gösteriyor . Benim seviyemde sıkıntı yok[/QUOTE
17 yıllık hissenet üyeliğimde hiç kimseye böyle bir şey yazmadım ama,
Sanırım anlama sorunun var...
Bedelsiz açıklayıpta gitmeyen bir örnek istedin.. işbir i verdim...
Düşük sermayeli, ödenmişi z sermayesinin kat be kat üstünde..
Bilenler bilir en iki yıldır buradayım ve yatırımcıyım...
Cevap verme bana engelle gitsin...
Benim yazdıklarımı tekrar oku. Tetmt 5 liradan 700 e gitmiş. Şimdi burada oturup aynı hareketi beklemek ne kadar yanlışsa pöip te olan şirketi de eggub ile kıyaslamak yanlış. Senin verdiğin bir örnek (ki piyasalar derinlikler her şey saçma derecede yanlış) ben burada sana bir sürü fiyatı 200-300 arasında olan sermaye artırarak çok fazla yükselen senet sayarım.
Tabi ki sana olan son cevabım. Gerçek cevabı siz ve sizin gibilere piyasa verecektir.
3 ay süre veriyorum . 3 ay sonra bu yazdıklarımızı alıntılayıp tekrar geelceğim.
Kusura bakma burada artık mal satacak kimse kalmadı.
Yukarıda yazdıklarım tamamen kendi görüşümdür. Kimse benim görüşlerime göre karar vermesin. Herkes kendi imkanları doğrultusunda araştırıp yatırımını yapmalıdır.
Yer İmleri