Bastıkça bastı bugün, benzer sektör hisselerinden sarky güzel yükseliş yaptı, bir nebze bile etkilenmedi, hadi bakalım bilanço güzel gelsin yeter, bugün baskı yeriz gün gelir meyvesini yeriz
Bastıkça bastı bugün, benzer sektör hisselerinden sarky güzel yükseliş yaptı, bir nebze bile etkilenmedi, hadi bakalım bilanço güzel gelsin yeter, bugün baskı yeriz gün gelir meyvesini yeriz
Small-capler içinde en ucuz kalan hisse bence. Gemi satılıyor bedelli yapılıyor borç sorunu çözüldü. İhaleler var. Alüminyum rekor kırıyor. Önümüzdeki 10 yil euro bazli 3 kat ciro bekleniyor. Ee hadi artık işimize bakalım.
Patron bir ara yamuk yapsa da hemen düzeltti. Olur o kadar. Bu memlekette dürüst patron bir elin parmakları kadar. Ardadan iyifir en azından![]()
Arda',nin attığı kazıktan da mahrum tutmadım kendimiama orda da kötü niyetli bir patron olsa da, hem al sat becerilerimle, ek nakit sağlayabilme gücümle, hem de uzun vade sabredebilme direncimle o pozisyonu karlı hale getirebilecegimi düşünüyorum. Tuclk, ardyz, bedellilerine katılacağım. Hatta bucim bedellisine de katılmak istiyorum. Ama üçünün de yakın zamanlarda olması biraz zorlayıcı olacaktır. Tuclk, ardyz, de bedelli açıklanmadan önce pozisyonum vardı. İkisinin de geleceğine inanıyorum. Ama piyasa bu bedellilere benim kadar güvenmedi bunu da kabul etmek lazım. İnşallah ilerde güven temin edilir.
Bu arada onay bu hafta da gelmemiş, neden spk bazı şirketlerin sermaye artırımını çok kısa zamanda onaylarken (bucim) , bazılarınınkini uzun süre bekletir. Fikri olan varmı![]()
Öyle OBO olmaz hocam. Neresi baş neresi omuz belli olmuyor.
Yer İmleri